Αρχική » Νίκησε ο Shaun Clarida τους Ψηλούς!

Νίκησε ο Shaun Clarida τους Ψηλούς!

Ο Shaun Clarida ή o "Little Ronnie Coleman" νίκησε τους Ψηλούς στο Legion Sports Fest 2021

by admin

Ο πρώην πρωταθλητής στις 212 λίβρες του Mr. Olympia Shaun Clarida αγωνίστηκε στον πρώτο του διαγωνισμό στην κατηγορία open Bodybuilding και τα κατάφερε ο “Giant Killer”. είχε υψηλό ανταγωνισμό ήταν έντονος με μεγάλα ονόματα όπως οι Cedric McMillan , Sergio Oliva Jr , Patrick Moore, Regan Grimes και Maxx Charles.

1ος Shaun Clarida

Ο Shaun Clarida ή “Little Ronnie Coleman” που ηττήθηκε από τον Derek Lunsford στο Mr Olympia 2021, χάνοντας τον τίτλο στις 212 λίβρες, με ανάρτηση του στο Instagram , (ύψους  157.5cm bodybuilder) είχε δηλώσει πως σχεδιάζει να κάνει το ντεμπούτο του στην Open στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, αν και κατέστησε σαφές στους fans ότι αυτό είναι για την διασκέδαση του και όχι μια  μόνιμη επιλογή. Τελικά με φανταστικό φορμάρισμα απέδειξε ότι μπορεί να αξιολογηθεί και στην open κατηγορία από τους κριτές. O Clarida νίκησε  παρά το γεγονός ότι ζύγιζε λίγο λιγότερο από 175 λίβρες – 80 κιλά που στο τελευταίο callout τοποθετήθηκε στο κέντρο από τους κριτές που  συνέκριναν όλους τους ανταγωνιστές με τη σωματική διάπλαση του Clarida.

2ος Regan Grimes

Ο Πατέρας της ινσουλίνης, ο σέρβος που ζει στις ΗΠΑ  Milos Sarcev  κατάφερε να βοηθήσει σωματικά και ψυχολογικά τον Regan Grimes που επανήλθε μετά την 15η θέση στον διαγωνισμό του Mr. Olympia 2021.  O Milos Sarcev έχει φιλόδοξες βλέψεις για τον Grimes πως μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο του Mr. Olympia σε τρία χρόνια από τώρα ή και νωρίτερα!

3ος Sergio Oliva Jr.

Επιστροφή και για τον τζούνιορ ο ίδιος είχε δώσει την  υπόσχεση πως θα έχει το conditioning και το μέγεθος στον επερχόμενο διαγωνισμό Legion Sports Fest.

Maxx Charles (8η θέση), και  Patrick Moore (10η θέση) απογοήτευσαν τους fans ενώ δεν είχαν την γνωστή τους φόρμα στον διαγωνισμό.

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του Cedric McMillan  που επέστρεψε αυτό το Σαββατοκύριακο για να αγωνιστεί, ο στρατιωτικός bodybuilder που έχασε διαγωνισμούς λόγω τραυματισμού  δεν αγωνίστηκε στους τελικούς του Legion Sports Fest 2021 μετά την εμφάνιση του κατά τη διάρκεια του prejudging , ακόμη δεν έχει γίνει καμία επίσημη δήλωση για την αποχώρηση του, αλλά σύμφωνα με τα media φημολογείται ότι μια ξαφνική ασθένεια τον έβγαλε από τον τελικό! ο Cedric McMillan δημοσίευσε μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Instagram λέγοντας “Well it’s Official… I suck.”


  • 1ος – Shaun Clarida
  • 2ος– Regan Grimes
  • 3ος – Sergio Oliva Jr.
  • 4ος – Tonio Burton
  • 5ος – Martin Fitzwater
  • 6ος – Joe Seeman

Shaun Clarida με εντυπωσιακή πόζα αναδεικνύει το σχήμα και την μυϊκότητα του 

Shaun Clarida θα αγωνιστεί στην Open με τους ψηλούς!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα