Αρχική » Πέθανε ο Shawn Rhoden

Πέθανε ο Shawn Rhoden

Ο προπονητής του Rhoden, Chris Aceto, επιβεβαίωσε σε στενούς  του φίλους ότι ο bodybuilder έφυγε από την ζωή. Ο Shawn Rhoden γεννήθηκε στο Κίνγκστον της Τζαμάικα το 1975 και ξεκίνησε στο bodybuilding στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

by admin

Πέθανε ο πρώην κάτοχος του Mr. Olympia Shawn Rhoden,  από καρδιακή προσβολή! πηγές κοντά στο Generation Iron ανέφεραν ότι ο Shawn Rhoden υπέστη θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο. Ο προπονητής του Rhoden, Chris Aceto, επιβεβαίωσε επίσης σε στενούς του φίλους ότι ο bodybuilder έφυγε από την ζωή.

Ο Shawn Rhoden ήταν 46 ετών 

Very little information has been revealed at the time of this writing. But sources close to Generation Iron have reported that Shawn Rhoden suffered a fatal heart attack. Rhoden’s trainer, Chris Aceto, has also confirmed to close friends that the bodybuilder had passed away. Posts on social media from fellow athletes, experts, and fans have begun to pour out Saturday morning for the late pro bodybuilder.

Ο προπονητής του Rhoden, Chris Aceto

Mr. Olympia Shawn Rhoden 2018 όπου νίκησε τον θρυλικό Phil Heath 

Το 2018, ο Shawn Rhoden νίκησε τον θρυλικό  Phil Heath στο Mr. Olympia. Ήταν 43 ετών καθιστώντας τον γηραιότερο bodybuilder που κατέκτησε ποτέ τον τίτλο

Γεννημένος στο νησί Κίνγκστον της Τζαμάικα, ο Shawn Rhoden ξεκίνησε στο bodybuilding στις αρχές της δεκαετίας του 1990, αργότερα είδε την πρόωρη επιτυχία του να εκτροχιάζεται  από τον θάνατο του πατέρα του, και τους  τραυματισμούς που τον οδήγησαν την κατάθλιψη και το αλκοόλ.

Μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας, ο Rhoden  αποφάσισε να αλλάξει τον δρόμο της ζωής του. Μέσω της αγάπης και της υποστήριξης της οικογένειάς του και της αφοσίωσης στο γυμναστήριο, επέστρεψε στο άθλημα του bodybuilding και λίγα χρόνια αργότερα, κατέκτησε τον τίτλο του Mr. Olympia το 2018.  

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα