Αρχική » Έκανες βυζάκια – μυϊκή κοιλιά; πήρες Synthol; Τέρμα οι αγώνες!

Έκανες βυζάκια – μυϊκή κοιλιά; πήρες Synthol; Τέρμα οι αγώνες!

by admin

Όπως δημοσιεύουν τα media η 7η νίκη στη σειρά για τον  Phil Heath στο φετινό IFBB  Mr. Olympia 2017 δεν ήταν θετικό θέμα για συζήτηση, η μυϊκή κοιλιά  είναι ένα κουραστικό” θέμα στο ανταγωνιστικό bodybuilding, όπου παρέχει άφθονο υλικό συζήτησης. Πολυάριθμοι εμπειρογνώμονες στη μεγαλύτερη σκηνή του bodybuilding και fitness – στην παγκόσμια ομοσπονδία του κόσμου, την IFBB, μετά το φετινό Mr. Olympia θέλουν να θέσουν τέλος στη φυσική «υποβάθμιση» του bodybuilding.

Το πρώτο βήμα το κάνουν οι καναδοί!.. αυτό λένε!

Τώρα η Quebec Bodybuilding Association θέλει να απαγορεύσει τη πρησμένη κοιλιά, τη γυναικομαστία και  το φάρμακο Synthol που χρησιμοποιείται για διόγκωση ώμων και χεριών.

“Κάθε αθλητής με διόγκωση της κοιλιάς, γυναικομαστία και Synthol θα αποβάλλεται αμέσως από την IFBB APQ”

Bildschirmfoto-2017-12-14-um-09.22.13

Χθες, η APQ (Quebec Bodybuilding Association) μέσω  του Instagram και με το σύνθημα «Μηδενική Ανοχή» έκανε γνωστό ότι θα αποκλείσει αυτόματα τυχόν μελλοντικούς ανταγωνιζόμενους  αθλητές με προεξέχοντα κοιλιά, εμφανή σημάδια Synthol και γυναικομαστία.

Υπερτονισμένη φωτογραφία με τα απαγορευμένα σημεία

gyno-synthol-banned-from-quebec-header

Αναφέρει, επίσης, ότι «η συμμετρία, οι αναλογίες και η αισθητική, θα αποτελέσουν μια ισορροπημένη και υγιή εμφάνιση σε συνδυασμό με μια αντίστοιχη μυϊκή μάζα.» Αυτό θα πρέπει να μας οδηγήσει πίσω, προς τη σωστή κατεύθυνση του αθλητισμού και την υψηλότερη προτεραιότητα της IFBB, που  πρέπει να καταβληθεί για την υγεία των αθλητών.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα