Αρχική » Ενδομυϊκή ένεση τεστοστερόνης Αγαπώ να τρυπώ το σώμα μου

Ενδομυϊκή ένεση τεστοστερόνης Αγαπώ να τρυπώ το σώμα μου

by admin

Μια νέα κοινωνική πραγματικότητα διαμορφώνεται με την γενιά των χημικών μεταλλαγμένων ή gym junkies, όπως  σημασιολογικά το όρισαν οι αγγλοσάξονες. Το τρύπημα με την βελόνα θα είναι τόσο φυσιολογικό όσο  το να καταναλώνεις ένα ποτήρι νερό. Τρύπημα στο χέρι, στον ώμο, στον γλουτό , στο μηρό. Οι επιλογές είναι πολλές,  ώστε να έχεις την δυνατότητα να εντυπωσιάσεις γνωστούς και άγνωστους στα social media. Φυσικά όλα τα υπόλοιπα είναι για δημόσιες σχέσεις.

Η διάχυση του συνδυασμού των αναβολικών φαρμάκων σε τόσα διαφορετικά σημεία του σώματος  αποδίδει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ταυτόχρονα αφήνει ένα ικανοποιητικό κέρδος σε νέους μαγαζάτορες πρωτεϊνών, personal trainers, ιδιοκτήτες γυμναστηρίων και σε αθλητές με “ιδανικά” που επιδιώκουν το σπονσοράρισμα και τις πωλήσεις. Παράλληλα υπάρχει και μια ομάδα ανθρώπων που θα τρυπηθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα,  διότι πρέπει να ωραιοποιήσει μια “γραμμωτική” body εικόνα στο Facebook και το Instagram.

Παρακάτω ο γιατρός Michael Nielsen, MD από την Optimal Health Medical Group επεξηγεί τον τρόπο.

Ενδομυϊκή ένεση τεστοστερόνης

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”KsYwXP8Q58E”]
Η OHMG υπάρχει για ανθρώπους σαν και εσάς, αναφέρει το μήνυμα!

Η OHMG exists for people like you. We use in-depth genetic testing and laboratory analysis of hormone levels, macronutrient and micronutrient levels, and vitamin and antioxidant levels, along with the most advanced findings from the fields of endocrinology, pharmacology, and life extension to further the definition of health so that it means functioning at optimal capacity, whether you’re male or female, young or old.

δείτε επίσης εδώ

Μπράβο φίλε τρυπιέσαι αλλά το δηλώνεις!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα