Αρχική » Αλλάζει η βαθμολογία στο Mr Olympia 2018 θα κρίνουν και οι θεατές!

Αλλάζει η βαθμολογία στο Mr Olympia 2018 θα κρίνουν και οι θεατές!

by admin

Το πάνε για Eurovision! με αγαπημένους και αγαπημένες. Απομένουν λιγότερο  από τρεις μήνες για το Mr Olympia 2018 και ανακοινώθηκαν πρωτοφανής  νέες αλλαγές. Για πρώτη φορά, οι οπαδοί θα κρίνουν κάθε αγωνιζόμενο στο Mr Olympia  και θα τους κατατάσσουν βαθμολογικά, παράλληλα αυτά τα αποτελέσματα των οπαδών  θα μετρηθούν στην τελική κατάταξη ! Έτσι τώρα οι οπαδοί θα βοηθήσουν να στεφθεί ο επόμενος  Mr Olympia !

Οι Κάρτες Score Prejudging  θα διαθέσιμες στο κοινό

Μετά τα προκριματικά – Score Prejudging οι επίσημες κάρτες με την βαθμολογία – official score cards θα είναι διαθέσιμες στο κοινό, ώστε οι οπαδοί να μπορούν να δουν το σκορ του κάθε διαγωνιζόμενου προτού ανεβούν  στη σκηνή του  Mr Olympia 2018 για τον τελικό. Οι πόντοι των κριτών θα είναι διαθέσιμοι για τους οπαδούς πριν το τελικό !

Εάν οι οπαδοί επιλέξουν διαφορετικό νικητή από ότι επιλέξουν οι κριτές, ο διαγωνιζόμενος θα στεφθεί ως ο πρωταθλητής του Mr Olympia για το 2018.  Με αυτή την αλλαγή  πολλά θα κριθούν διότι όπως αναφέρουν τα media  ο Shawn “Flexatron” Rhoden και ο Big Ramy  έχουν ένα σοβαρό προβάδισμα έναντι  στο Phil Heath που συχνά θεωρείται ως ο πιο “μισητός” πρωταθλητής του Mr Olympia  στην ιστορία του bodybuilding.

Στην έκδοση του περιοδικού Muscle & Fitness,  για τον μήνα Ιούλιο ένα άρθρο του Robin Chang στη στήλη  Olympia Insider του περιοδικού αναφέρεται στην τελευταία μέθοδο επιλογής του νικητή για το Mr Olympia 2018.

ΝΑΙ, εσείς και όλοι οι άλλοι οπαδοί του Orleans Arena θα έχετε μια φωνή για να αποφασίσετε ποιος θα είναι ο επόμενος  Mr Olympia 2018..τονίζεται στο άρθρο.

Εδώ η ανακοίνωση από τον Robin Chang 

Muscleandfitness-696x696

 

Οι άνθρωποι που κάθονται στο σπίτι παρακολουθώντας  ζωντανά από τους υπολογιστές τους θα έχουν την ικανότητα να ψηφίζουν για τον Mr Olympia 2018,  αν και ακόμη δεν ανακοινώθηκε ο τρόπος για το πως θα γίνει είναι σίγουρο πως η ψήφος των οπαδών θα μετρήσει.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα