Αρχική » Απολύει εργαζομένους το BodyBuilding.com

Απολύει εργαζομένους το BodyBuilding.com

by admin

Δύσκολα τα πράγματα στην βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής. Η εταιρία λιανικής πώλησης ηλεκτρονικού εμπορίου BodyBuilding.com συνεχίζει να συρρικνώνει το εργατικό δυναμικό. Πριν από ένα χρόνο η Washington Federal με έδρα το Σιάτλ αγόρασε το κτίριο που στεγαζόταν το BodyBuilding.com . Η εταιρεία, που είναι γνωστή ως WaFd Bank, μοιράζεται τώρα το κτίριο με το BBcom. ενώ ξεκίνησε ένα έργο αναδιαμόρφωσης στο κτίριο από τα τέλη του περασμένου έτους.

Το BodyBuilding.com ξεκίνησε μια σειρά απολύσεων στα τέλη του 2016 και συνεχίζει να συρρικνώνει το εργατικό δυναμικό του καθώς αλλάζει η βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σημ BS o Ryan DeLuca  ήδη μαθητής στο γυμνάσιο ξεκίνησε το Bodybuilding.com στο γκαράζ του σπιτιου το 1998 και το έφτασε σε μία από τις πιο επιτυχημένες νεοσύστατες επιχειρήσεις της Treasure Valley. Η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε νέο κτήριο κοντά στη διασταύρωση του Cloverdale Road και της Chinden Boulevard το 2013. Ο DeLuca πούλησε αργότερα  την εταιρεία στην Liberty Media, αλλά παρέμεινε ως CEO μέχρι το 2015, όταν παραιτήθηκε. Το bodybuilding.com το 2015  δημοσίευσε ότι ήταν σε ρυθμό ανάπτυξης, με στόχο να φτάσει τα $ 500 εκατομμύρια στις πωλήσεις εκείνου του έτους.


Τον  DeLuca διαδέχθηκε ο Richard Jalichandra, που προχώρησε σε αναδιάρθρωση τον Δεκέμβριο του 2016, ο οποίος όμως αποφάσισε την προσωρινή απόλυση τουλάχιστον 90 εργαζομένων. Η Liberty αντικατέστησε τον Jalichandra τον Φεβρουάριο του 2017. Τον Απρίλιο του 2019, η Liberty πώλησε το Bodybuilding.com και αρκετές άλλες επιχειρήσεις της Liberty στην Expedia, η οποία λειτουργεί ως Bodybuilding.com και ως θυγατρική της Vitalize.

δείτε εδώ Ψέματα στο Bodybuilding & αλήθεια στο πορτοφόλι
…επιχείρηση Bodybuilding.com

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα