Αρχική » Ασραφ Αλλαντίν ευχαριστεί το δάσκαλο του & αμφισβητεί το πλασάρισμα

Ασραφ Αλλαντίν ευχαριστεί το δάσκαλο του & αμφισβητεί το πλασάρισμα

by admin

Ο Ασραφ Αλλαντίν ευχαριστεί το δάσκαλο του Μανώλη Σπύρου  & αμφισβητεί το πλασάρισμα στην κατηγορία τζούνιορ στο  IFBB Amateur Cup Santonja Cup 2018

  Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αυτό τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου το δάσκαλό μου που είναι πέντε χρόνια μαζί μου δίπλα μου κάθε μέρα κάθε στιγμή και κάθε ώρα που το χρειαζόμουν ήταν μεγαλύτερη μου στήριξη σε όλα αυτά τα χρόνια και σε όλη αυτή την πορεία που έχω μέσα στο χώρο του bodybuilding ότι και να πω Για αυτό τον άνθρωπο θα είναι λίγο Γιατί παρόλο που και εκείνος είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα ήταν εκεί να με δει και αν και η κατάσταση που ήτανε εκείνος δεν τον άφηνε να έρθει να με παρακολουθήσει ήταν κάθε μέρα δίπλα μου στις προπονήσεις μου γιατί μέσα σε ένα μήνα πέρασα πολλά προβλήματα πολλές δυσκολίες και ήταν εκεί πάνω από το κεφάλι μου να με συμβουλεύει να μου πει πως μπορώ να τα καταφέρω και κάθε δυσκολία είναι για να με κάνει δυνατότερο.
Πριν ανέβω πάνω στη σκηνή μου είπε δύο κουβέντες ανέβα πάνω στη σκηνή και Απόλαυσέ το Σήμερα είναι η μέρα σου και δεύτερη κουβέντα αφιέρωσε το για την τελευταία αναπνοή Της γιαγιάς σου και Σήκωσε το κεφάλι σου ψηλά!!
Δάσκαλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ και να ξέρεις πως θα σε έχω πάντα βαθιά μέσα στην καρδιά μου είμαι ευλογημένος από το θεό που πραγματικά μου στέλνει τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μου και τους καλύτερους εχθρούς για να μπορώ να τους αντιμετωπίζω και να γίνομαι δυνατότερος κάθε φορά!!

Εδώ νέες Φωτογραφίες από την κόντρα που ανάρτησε ο Ασραφ Αλλαντίν


[pp_gallery gallery_id=”43159″ width=”200″ height=”200″]

Σχόλια των fans

Adnanmehar Adnan
Adnanmehar Adnan You are best ????

Juliette Tatakis
Juliette Tatakis Question the kid next to you won’t first place?

Nektarios Katikas Άδικο!! Εμφανώς καλύτερος Είσαι σε όλα τα επίπεδα!

Juliette Tatakis
Juliette Tatakis Really? Ok δεν λέω κάτι αλλo παρα some people need to fix their glasses for
Giannis Vmax Vmax
Giannis Vmax Vmax Είσαι καλύτερος σε όλα τα σημεία.. Χαμογελάμε λόξα κλείνουμε το μάτι και ερχόμαστε πάλι πες τους.. ????????????????????????????????

Marinos Halas
Marinos Halas Δεν πειράζει τουλάχιστον είναι καλός αθλητής και αυτό το παιδί τι να κάνουμε έχεις περρισοτερη εμπειρία στο άθλημα τα ξέρεις αυτά το θέμα είναι ότι κάθε φορά είσαι πολύ καλύτερος συγχαρητήρια!

 

Παναγιωτης Χατζηλιαπακης Ο Άσραφ είναι καλλίτερος. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Μάλλον κάποιοι χρειάζονται οφθαλμίατρο….

 

Mike Grande Ellade
Mike Grande Ellade Καμια φορα σκεφτομαι με ποιους τροπους κρινουν. Ασραφ ειμαι σιγουρος πως την ερχομενη φορα δεν θα πατησεις καν. Θα εχουν κατεβει απο την σκηνη.

 

Γιάννης Αλτής
Γιάννης Αλτής Συνεχισε δυναμικα φιλαρακι μου εχεις πολυ μελλον μην σε πτοει τιποτα αδικιες θα υπαρξουν πολλες αξιζες την πρωτη θεση αλλα ξερεις πως ειναι τα πραγματα πολλες φορες στο αθλημα!!!!Ειμαι σιγουρος οτι την επομενη φορα δεν θα υπαρχουν περιθωρια να βγεις κατι αλλο εκτος απο την 1η θεση!!!!Ησουν στη καλυτερη σου φορμα και σιγουρα μπορεις να ανεβεις κι αλλο level!!!!Respect απο μενα????????????????????

 

Demetrius Solemamo
Demetrius Solemamo Korufaios????????????????????????????????????

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα