Αρχική » Αστυνομία και EUROPOL συλλήψεις στο εργαστήριο των ΑΑΣ

Αστυνομία και EUROPOL συλλήψεις στο εργαστήριο των ΑΑΣ

by admin

 Ένα εργαστήριο στο οποίο κατασκευάστηκαν αναβολικές ουσίες και στεροειδή φάρμακα , ανακαλύφθηκε στην πόλη Αράντ, μετά από εκτεταμένη έρευνα που διήρκεσε ένα χρόνο και στο οποίο συμμετείχαν αρχές από τρεις χώρες: Ρουμανία, Τσεχική Δημοκρατία και Σλοβακική Δημοκρατία.

Να σημειωθεί  ότι αρκετοί Σλοβάκοι υπήκοοι κατασκευάζουν και πωλούν στεροειδή και τεστοστερόνη , καθώς και άλλες αναβολικές ουσίες,  σε παράνομα εργαστήρια. Τα φάρμακα παρασκευάστηκαν με τη μορφή δισκίων, αλλά και ενέσιμων ορών. Οι επιδρομές  πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα, σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, σε συντονισμό με την υποστήριξη της EUROJUST και της EUROPOL. Στις 9 Απριλίου  συνελήφθησαν 18 άτομα.

Το παράνομο εργαστήριο ήταν, εξοπλισμένο με “μηχανήματα, πρώτες ύλες σε στερεή και υγρή μορφή, κουτιά τελικών προϊόντων (δισκία και αμπούλες) και κουτιά με συσκευασίες που γράφονται με διάφορα ονόματα αναβολικών φαρμάκων.

[pp_gallery gallery_id=”96281″ width=”200″ height=”200″]

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα