Αρχική » ΑΦΙΕΡΩΜΑ : Εντυπωσιάζουν Αλυμπάκης και Περικλής Νετέλτσος

ΑΦΙΕΡΩΜΑ : Εντυπωσιάζουν Αλυμπάκης και Περικλής Νετέλτσος

by admin

Αφιέρωμα στον νεαρό αθλητή Θάνο Αλυμπάκη έκανε το περιοδικό Bodybuίldίng & Fίtness, αλλά και στον Περικλή Νετέλτσο που βγήκε ξανά μετά από καιρό στα μυϊκά δρώμενα της πόλης, και όπως αναφέρει το περιοδικό βοήθησε καθοριστικά με τις σκληρές και πειθαρχημένες προπονήσεις!

Παρακάτω το αφιέρωμα

Ο Θάνος Αλυμπάκης είναι αναμφισβήτητα ο αθλητής της χρονιάς και ένας από τους αθλητές που θα μας απασχολήσουν έντονα τα επόμενα χρόνια καθώς είναι μόλις 26 ετών. Ξεκίνησε την πορεία του από τις εφηβικές κατηγορίες, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε αγώνες το 2011, στο 240 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της IFBB στην ηλικία των 20 ετών. Το 2013, στο 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πραγματοποιεί την πρώτη νίκη του στους εφήβους, καθώς και στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που ακολούθησε στη Θεσσαλονίκη. Επανέρχεται το 2015, όπου στο 280 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατακτά την 1η θέση ατην κατηγορία Bodybuilding Εφήβων και εν συνεχεία αγωνίζεται για πρώτη φορά σε διεθνή αγώνα, στο Arnold Classίc Europe στην Ισπανία. Διατηρώντας την παράδοση να αγωνίζεται ανά δύο χρόνια, επανέρχεται το 2017 στο 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της IFBB, με τη διατροφική καθοδήγηση του Fleχeat Team (Οικονομάκης Δημήτρης και Ανυφαντάκης Στέφανος) και κατακτά τον Γενικό Τίτλο!
Αυτή η νίκη τον έκανε ευρέως γνωστό στο κοινό του bodybuilding, ενώ οι ειδήμονες του αθλήματος υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο. Αποφασίζει τη συμμετοχή του την ίδια χρονιά στο 23ο Πανελλήνιο Κύπελλο της IFBB και σε αυτήν την προετοιμασία του συνεργάζεται προπονητικά με τον βετεράνο αθλητή Περικλή Νετέλτσο, ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου ΑΤΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος τον βοήθησε καθοριστικά με σκληρές και πειθαρχημένες προπονήσεις. Σε αυτόν τον αγώνα εμφανίζεται φανερά βελτιωμένος, στέφεται Γενικός Νικητής και αποκτά την Είθε Pro Card! Πλέον ο Αλυμπάκης έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στις νέες επαγγελματικές κατηγορίες της IFBB, κάνει την αρχή στο Είθε Pro Μilano, στις 26 Νοεμβρίου 2017 στην Ιταλία, κατακτώντας την 8η θέση. Το Bodybuίldίng & Fίtness του εύχεται καλή επιτυχία στους επόμενους αγωνιστικούς στόχους του!

44

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα