Αρχική » Βασάλος στη “ΧΑΒΑΗ” προσφέρει στο κορίτσι αυτά που θέλει!

Βασάλος στη “ΧΑΒΑΗ” προσφέρει στο κορίτσι αυτά που θέλει!

by admin

Όπως γράφουν τα ελληνικά media  in.gr , protothema.gr, star.gr o διάσημος personal trainer και παρουσιαστής πήγε να γιορτάσει την Ανάσταση στην Χαβάη! Ο Βασαλος ΖΕΙ το όνειρο ενώ παράλληλα προβάλει το εντυπωσιακό γυμνασμένο κορμί του!

Το ζευγάρι κάνει τη διαφορά και επισκέπτεται έναν μακρινό, εξωτικό προορισμό

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έκαναν φέτος τη διαφορά και ταξίδεψαν για το Πάσχα… στην εξωτική και μακρινή Χαβάη. Το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε τα μαγιό και τα καλοκαιρινά ρούχα του και ταξίδεψε για τη Χονολουλού.

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος νοίκιασαν αμάξι και κάνουν road trip σε όλη τη Χαβάη! Όπως θα δείτε ήδη έχουν επισκεφτεί μέσα σε λίγες ώρες τις περιοχές Waikini και Kailua ενώ δεν γινόταν και να μην επισκεφούν την παραλία Lanicai και να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια στη θάλασσα για φέτος. Η δημοσιογράφος και ο personal trainer έβαλαν τα μαγιό τους και βούτηξαν στα καταγάλανα νερά του ωκεανού μακριά από την καθημερινότητα του.

Μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας, η Ευριδίκη Βαλαβάνη μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο, έβαλαν σκοπό να χαλαρώσουν, να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να γεμίσουν μπαταρίες. Το ζευγάρι που είναι ενάμισι χρόνο μαζί λατρεύει να ταξιδεύει και να ανακαλύπτει συνεχώς καινούριους προορισμούς. Από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο εξωτικό νησί δεν σταμάτησαν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στιγμές από τις διακοπές τους.

Η σέξι δημοσιογράφος και ο γοητευτικός personal trainer έβαλαν τα μαγιό τους και βούτηξαν στα καταγάλανα νερά του ωκεανού. Μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τους γοργούς ρυθμούς ζωής της πρωτεύουσας.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα