Αρχική » Βασίλης Ζαχείλας δήλωση

Βασίλης Ζαχείλας δήλωση

by admin

Το δεύτερο lockdown που επιβλήθηκε στα γυμναστήρια ήρθε να δώσει στους επαγγελματίες τη χαριστική βολή σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γυμναστηριούχων Μαγνησίας, Βασίλη Ζαχείλα. «Η καλή περίοδος των γυμναστηρίων είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο. Ιδίως ο Νοέμβριος θεωρείται από τους πιο δυνατούς μήνες της σεζόν. Το 2020 οι «δυνατές» περίοδοι για τα γυμναστήρια μας βρήκαν με τα ρολά κατεβασμένα. Και το χειρότερο, ήμασταν οι πρώτες επιχειρήσεις που κλείσαμε μαζί με την εστίαση και οι τελευταίες που θα ανοίξουμε», τονίζει ο κ. Ζαχείλας.

Στο κενό που δημιουργήθηκε μετά το κλείσιμο των γυμναστηρίων και με δεδομένη την ανάγκη για άσκηση, κάποιοι βρήκαν έδαφος. «Κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν χώρο κι αλωνίζουν, ενώ εμείς κρατούμε τις επιχειρήσεις μας κλειστές και μένουμε στο σπίτι για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία», τονίζει ο κ. Βασιλάκος, ταμίας του Συλλόγου.

Μάλιστα όπως αναφέρει η γραμματέας του Συλλόγου, Βιολέτα Διαλετάρα «στον σύλλογο έχουμε δεχθεί καταγγελίες για παράνομους που συνεχίζουν να δουλεύουν τους χώρους τους ή για επιτήδειους «πλανόδιους» του χώρου που δραστηριοποιούνται σε πάρκα και αυλές».

«Το θέμα είναι απλό, δεν σέβονται τη δημόσια υγεία. Επιτήδειοι βάζουν τα χρήματα πάνω από το αγαθό της υγείας λειτουργώντας σε βάρος όλης της κοινωνίας», προσθέτει η κ. Διαλετάρα. Οι επαγγελματίες γυμναστηριούχοι θέτουν ζήτημα ατομικής ευθύνης και ζητούν από όλους να λειτουργήσουν με βάση αυτό.

περισσότερα εδώ taxydromos.gr 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα