Αρχική » Γεμίσαμε αριβίστες με επικίνδυνο χημικό Νταηλίκι

Γεμίσαμε αριβίστες με επικίνδυνο χημικό Νταηλίκι

by admin

Είναι τρελό είναι παλαβό. αλλά αληθινό ! υποτίθεται γίνονται εξετάσεις, θυμάμαι παλιά ένα τύπο από την επαρχία μου έλεγε ..

αυνοί εχν γιατρούς,  δεν είνι σαν τους θκούμας ! είνι ηπαγγηλματίες,  ξέρν τι κάν!
Σκέπτομαι .. τι γίνεται εδώ; θα έλεγα , ..Ξέρεις εσύ μπάρμπα;

Κρίμα το παλληκάρι

Τα media αναφέρουν, όλα αυτά για τα οποία οι σπόνσορες δεν ενδιαφέρονται, ότι είχε αγγειακή ασβεστοποίηση  και πύκνωση της αριστερής κοιλίας, και τι έκαναν; τίποτα, απλά τον προωθούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είχε σκλήρυνση  νεφρού, πρόβλημα στο πνεύμονα και καρκίνο του θυρεοειδούς, τι έκαναν; Τον έσπρωχναν για μυϊκούς διαγωνισμούς.
Όλα αυτά τα χρόνια ένα είναι το συμπέρασμα, έχει καταργηθεί η ιατρική, δεν λαμβάνεται υπόψη και αυτό ακούγεται τρελό! Αλλά είναι μια αλήθεια σε έναν κόσμο που έχει τρελαθεί να αποθανατίζει τον εαυτό του σε φωτογραφίες.

Ο νεαρός είχε στρες για αυτό έκανε χρήση με χασίς (το βρήκαν) έχουμε γράψει σε παλιότερα ήρθα για το χασίς και το bodybuilding. Είχε ανεβασμένη την κακή χοληστερόλη. Κατά τη στιγμή της έρευνας, τα επίπεδα τεστοστερόνης του νεαρού bodybuilder λέγεται ότι ήταν εξαιρετικά υψηλά – συμπεριλαμβανομένων των μεταβολιτών της trenbolone.Η έκθεση δείχνει επίσης ότι ο Dallas McCarver είχε καταναλώσει αυξητικές ορμόνες και ινσουλίνη στο παρελθόν.

Τι έκαναν οι γνώστες γκουρού, ή οι προπονητές τσαμπουκαλήδες; αγγειακή ασβεστοποίηση  σου λέει, δηλαδή; Η αγγειακή ασβεστοποίηση, ιδιαίτερα μάλιστα η ασβεστοποίηση των στεφανιαίων, παρατηρείται σχεδόν σε όλα τα άτομα της προχωρημένης ηλικίας (>65 ετών) και, όταν είναι σημαντική, συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης εμφράγματος του μυοκαρδίου. Η αγγειακή ασβεστοποίηση, στα πλαίσια της ασβεστοποίησης των μαλακών μορίων, παρατηρείται με ιδιαίτερη συχνότητα και βαρύτητα στους ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου. Μέχρι πρόσφατα, εθεωρείτο παθητική διαδικασία απότοκη του αυξημένου γινόμενου ασβεστίου – φωσφόρου, σήμερα όμως πιστεύεται ότι πρόκειται για μια ενεργητική κυτταρική διαδικασία, που υπόκειται σε πολύπλοκους ρυθμιστικούς μηχανισμούς. Εντοπίζεται συνηθέστερα στο μέσο χιτώνα των αρτηριών, προκαλώντας σκλήρυνση του αγγειακού τοιχώματος και μαζί με την ασβεστοποίηση του έσω χιτώνα, η οποία συνδέεται με την αθηροσκλήρωση, ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό για την εμφάνιση καρδιαγγειακών εκδηλώσεων στους ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.
Και τι μένει ένα επιφανειακό  style από κάποιους όπου ποζάροντας στο φακό του κινητού τηλεφώνου προβάλουν  ένα απειλητικό προφίλ ως να  δηλώνουν ..είσαι ο επόμενος! Την έβαψες

Από τη άλλη θηλυκές μυϊκές οπτασίες ποζάρουν αλά Μουλέν Ρουζ… κάπου εκεί είναι θαμμένο και το αθλητικό ιδεώδες.

δείτε επίσης εδώ

 Βγήκε ΤΩΡΑ η Νεκροψία
για τον Dallas McCarver
dallas-x

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα