Αρχική » Γέρο! η Αγορά δεν είναι για την πάρτη σου! έχουμε δικαιώματα

Γέρο! η Αγορά δεν είναι για την πάρτη σου! έχουμε δικαιώματα

by admin

Γιατί να το κάνει αυτός; Που φορά μόνο μια άσπρη ποδιά φαρμακείου; Θα το κάνω ΕΓΩ! που είμαι και Μπιλντέρι,.. Τζάμπα τα Μπράτσα; η Προπόνηση μου; τι στα Κομμάτια να το κάνω το εφέ;

Παρακάτω μια “χημική ρομαντική ανασκόπηση” …όταν εδώ στην “ερωτική πόλη” έπιαναν τις άσπρες ποδιές , αλλά μετά από καιρό κυκλοφορούσαν..πάλι υπερήφανες. Αυτό δεν μπορούσε να περάσει έτσι, έπρεπε να αντιμετωπιστεί να αλλάξει η αγορά χέρια, να έρθει πιο κοντά σε αυτούς που “τρίβονταν” με την μπάρα, ήταν πιο σωστό, πιο προοδευτικό για το άθλημα!

“Τι στα κομμάτια! Δεν δεχόμαστε τον Μπούλη, να βγάζει τα λεφτά!”

Παρακάτω η ειδήσεις και η ειρωνεία  … πιάστον και βγάλτον!


10/10/2007        Είδηση Α 

Κλείνει το φαρμακείο «άντρο» ναρκωτικών

Σαφέστατη εντολή για διακοπή της λειτουργίας του φαρμακείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, του οποίου ο ιδιοκτήτης φέρεται να το είχε μετατρέψει σε «άντρο» παράνομης διακίνησης ναρκωτικών χαπιών και αναβολικών στεροειδών, αναμένεται να δώσει σήμερα ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων

της Νικολέτας Μπούκα

Χρειάστηκαν οκτώ ολόκληροι μήνες, αλλά και τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της «Μ», που αναφέρονταν στην κωλυσιεργία των αρμόδιων υπηρεσιών να επιβάλουν το νόμο, προκειμένου να κινητοποιηθεί η διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής της νομαρχίας Θεσσαλονίκης και να ζητήσει από τον ΕΟΦ να τροποποιήσει την αρχική διατύπωση της ποινής σε βάρος του 58χρονου φαρμακοποιού, η οποία πρότεινε, αλλά δεν επέβαλε, να μπει «λουκέτο» στο φαρμακείο για τρεις μήνες. «Είχαμε επικοινωνία με τον ΕΟΦ, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) θα στείλει νέα διατύπωση σχετικά με την ποινή. Συγκεκριμένα, αντί στο έγγραφο να αναφέρεται ότι ‘προτείνεται’ να κλείσει το φαρμακείο για τρεις μήνες, αυτό θα ‘επιβάλλεται’. Συνεπώς κι εμείς μπορούσε στη συνέχεια να προχωρήσουμε άμεσα στο σφράγισμα της συγκεκριμένης επιχείρησης, κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε μέχρι τώρα», δήλωσε στη «Μ» ο αντινομάρχης Υγείας Μιχάλης Τζόλας.

Στον εισαγγελέα ο φάκελος

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς αποκλειστικές πληροφορίες της «Μ», ο 58χρονος φαρμακοποιός έχει προσφύγει στο ΣτΕ. Ωστόσο δεν έχει καταθέσει αίτηση αναστολής της απόφασης του ΕΟΦ για κλείσιμο του φαρμακείου του, γεγονός που σημαίνει ότι, παρά την αδικαιολόγητη καθυστέρηση εφαρμογής της από τους αρμοδίους, αυτή συνεχίζει να ισχύει. Ο 58χρονος φαρμακοποιός, προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες του νόμου, συνεχίζει να αλλάζει την εταιρική σύνθεση του φαρμακείου του κάθε φορά που τον εντοπίζουν οι αρμόδιοι. Τον περασμένο Ιούλιο ζήτησε και πάλι έγκριση αλλαγής της νομικής υπόστασης του φαρμακείου του. Ωστόσο το ζήτημα αυτό εκκρεμεί και, σύμφωνα με τον κ. Τζόλα, αυτή τη φορά, δεδομένων και των εξελίξεων, η έγκριση συστέγασης δεν θα δοθεί. Πάντως, εκτός από τις διοικητικές ευθύνες, ο 58χρονος φέρεται ότι έχει και ποινικές ευθύνες για λαθρεμπορία αναβολικών και ναρκωτικών χαπιών. Ήδη ο φάκελος με όλα τα στοιχεία της υπόθεσης βρίσκεται στον εισαγγελέα, ο οποίος εξετάζει όλα τα στοιχεία και σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του.

10/04/2008  Είδηση Β

ΝΤΟΠΙΝΓΚ Έγκλημα χωρίς… τιμωρία η διακίνηση αναβολικών στη Θεσσαλονίκη

Ατιμώρητοι παραμένουν οι δύο φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη αγορά και διακίνηση αναβολικών στεροειδών και ναρκωτικών φαρμάκων. Παρά τις αποφάσεις του ΕΟΦ για τρίμηνο κλείσιμο των φαρμακείων, οι οποίες έχουν εκδοθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί καμία

της Νικολέτας Μπούκα

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ”, η οποία είχε αποκαλύψει την παράνομη δραστηριότητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 26/09/2007, ο ένας εκ των δύο φαρμακοποιών, ηλικίας 58 ετών, κατηγορείται από τις αρχές ότι επί τέσσερα χρόνια εισήγε παράνομα αναβολικά από τρίτες χώρες, όπως Ινδία, Πακιστάν και Βουλγαρία και τα διέθετε σε γυμναστήρια και μπράβους της νύχτας σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα, ενώ έκανε και παράνομες εξαγωγές σε άλλες χώρες, γεμίζοντας τις τσέπες του με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με σχετικές εκτιμήσεις, ο 58χρονος φέρεται να κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 1.700 ναρκωτικά φάρμακα και πάνω από 33.000 κουτιά και τεμάχια αναβολικών στεροειδών.
Η υπόθεσή του έφτασε, μέσω του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, το οποίο τού επέβαλε χρηματική ποινή 15.000 ευρώ.
Ο ΕΟΦ είχε εκδώσει απόφαση για τρίμηνο κλείσιμο του συγκεκριμένου φαρμακείου, ωστόσο αυτή δεν εφαρμόστηκε ποτέ, καθώς ο 58χρονος προσέφυγε στο ΣτΕ, καταθέτοντας αίτηση αναστολής της απόφασης του ΕΟΦ. Το ΣτΕ έκανε δεκτή την αίτησή του, οπότε μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης το φαρμακείο λειτουργεί κανονικά.

pharmacist

Το έχεις κοπέλα μου; ή να πάω στον δικό μου;

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Την ίδια στιγμή, και δεύτερος φαρμακοποιός, ηλικίας 60 ετών, εντοπίστηκε από τις αρχές για παράνομη δράση. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι διέθεσε 13.500 τεμάχια αναβολικών και ναρκωτικών φαρμάκων στη Βουλγαρία και παραποίησε τουλάχιστον 15 συνταγές που ήρθαν από την ίδια χώρα.
Σύμφωνα με απόφαση του ΕΟΦ, η οποία κοινοποιήθηκε στον εν λόγω φαρμακοποιό την 1η Οκτωβρίου 2007, του επιβλήθηκε τρίμηνο κλείσιμο του φαρμακείου και πρόστιμο 13.200 ευρώ. Ο 60χρονος προσέφυγε στο ΣτΕ, καταθέτοντας αίτηση αναστολής της απόφασης του ΕΟΦ. Σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ”, οι απόψεις για την απόφαση του ΣτΕ διίστανται, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχει εκδοθεί υπέρ του κλεισίματος του φαρμακείου και κάποιοι ότι ακόμη δεν έχει βγει. Πάντως, η ουσία είναι ότι το φαρμακείο παραμένει ανοιχτό και λειτουργεί κανονικά.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ…
“Η νομαρχία Θεσσαλονίκης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποδοθεί δικαιοσύνη στο ζήτημα της παράνομης δράσης των δύο φαρμακείων. Ο πρώτος φαρμακοποιός πέτυχε αναστολή της απόφασης κλεισίματος, ενώ για τον δεύτερο δεν υπάρχει ακόμη απόφαση αναστολής ή μη. Είμαστε σε αναμονή κι αν καθυστερήσει κι άλλο το ΣτΕ, εμείς είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε σε κλείσιμο του φαρμακείου, βάσει της απόφασης του ΕΟΦ”, δηλώνει στην “Μ” ο αντινομάρχης Υγείας Μιχάλης Τζόλας.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα