Αρχική » Γιάννης Μάγκος ποτέ δεν μίλησα για πολλά πράγματα που έγιναν!

Γιάννης Μάγκος ποτέ δεν μίλησα για πολλά πράγματα που έγιναν!

by admin

­Το διαδίκτυο είναι το σύγχρονο μέσο επικοινωνίας, αλλά και ένα εργαλείο  που έρχεται να αντικαταστήσει την παραδοσιακή γραφή μιας στιχομυθίας, μιας άποψης που στο παρελθόν καταγραφόταν με μελάνι σε ένα βιβλίο.

Verba volant, scripta manent! Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν, και σε αυτή την σύγχρονη μορφή επικοινωνίας, όπου ο βετεράνος bodybuilder Γιάννης Μάγκος προχωρά σε μια καταγραφή γεγονότων από το παρελθόν ,φωτίζοντας άγνωστες πτυχές της μυώδους αγωνιστικής κουλτούρας. Συγκεκριμένα αναφέρεται σε γεγονότα του 2015, που προηγήθηκαν των γεγονότων του 2016 με το ηχηρό ράπισμα στον κριτή της IFBB.  

Αναφέρει:

     “Αυτός είναι το 2015…και όταν τον ρώτησα γιατί αυτό η απάντηση του τότε πρόεδρου Λεβεντέλη ήταν: Μάγκο τόσα έχεις κερδίσει άστο σήμερα να περάσει και πάμε την άλλη βδομάδα στην Γαλλία στο μεσογειακό… Εγώ για πολλοστή φορά έσκυψα το κεφάλι είπα oκ και πήγα στο μεσογειακό, κέρδισα και γύρισα… Όποτε να ξέρουν πόλι ότι όταν το 2016 εγινε το συμβάν υπήρχαν πολλά προηγούμενα..”

Σε άλλο σημείο της δημόσιας τοποθέτησης του, ο  Γιάννης Μάγκος αναφέρει:  

πάντα σέβομαι όλους τους αθλητές γιατί όλοι κάνουν την προσπάθεια τους…. Απλά δεν σέβομαι όταν μου λένε μαλακίες και με περνάνε για ιδιοκτησία τους….

Παράλληλα, απαντώντας σε σχόλιο του bodybuilder Μένιου Σεράνη αναφέρει: 

Στην πορεία θα καταλάβουν και άλλοι….ποτέ δεν μίλησα για πολλά πράγματα που έγιναν
και εννοώ πράγματα με στοιχεία… Δεν έχω λόγο όμως πλέων να αναφέρω πράγματα και καταστάσεις απλά κάποιοι που ζουν ακόμα στην πλάνη όταν βγουν από το φάρμακο τότε θα ξεκινήσουν να καταλαβαίνουν ότι στο αθλημα αυτό κουμάντο κάνουν οι αθλητές….. ΧΩΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ… Ο αθλητής αν θέλει να αγωνιστεί μπορεί να αγωνιστεί οπουδήποτε…. Αυτό το μας ανήκετε   δεν υπάρχει.  Μετά το 2016 όλοι λέγαν ότι δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ ξανά…. Αυτός ήταν ο λόγος που αγωνιστικά ξανά το 2017 στο Mr Universe  της NAC..
Απέδειξα ότι κανένας δεν ανήκει πουθενά…….. Το BODYBUILDING είναι παντού 100%

 

Eδω το σχόλιο του bodybuilder Σεράνη

Δηλώνω υπεύθυνα πλέον και έχοντας πλήρη επίγνωση αλλά και γνώση των γεγονότων ότι αρχικά κι εγώ κατέκρινα την στάση και την πράξη του Giannis Magkos , δεν γνώριζα όμως τι συνέβη και απλώς υπέθεσα (εσφαλμένα) ότι ο Γιάννης θύμωσε επειδή δεν του δόθηκε η θέση που ήθελε(αναφέρομαι στο περιστατικό του 2016).
Έχουν όμως προηγηθεί του γεγονότος πάρα πολλά τα οποία πληροφορήθηκα στη συνέχεια και αφού ήταν ολοφάνερος ο εμπαιγμός του Γιάννη από τη διοίκηση της ομοσπονδίας, τότε αναγνώρισα κι εγώ τα όσα συνέβησαν ώσπου έφτασε ο Γιάννης στο έσχατο σημείο μη αντέχοντας άλλο να σκύβει το κεφάλι στην κοροϊδία. Μια κοροϊδία πού κι εγώ ο ίδιος βίωσα στα 10 έτη αγώνων στην Ελλάδα αλλά και μέσα από όσα είδα να βιώνουν άλλοι συναθλητές μου όταν παρευρέθηκα ως θεατής κάποιες φορές που δεν αγωνίστηκα. Μια μικρή ένσταση επί του όλου γεγονότος τότε, ΑΛΛΟΣ έπρεπε τελικά να είχε φάει τη σφαλιάρα (και 2 θα έλεγα, διότι πατώντας πάνω στους αθλητές έκανε τα όσα έκανε). Δεν έχει το δικαίωμα ΚΑΝΕΙΣ να χλευάζει και να υποτιμά τους τόσο αιματηρούς κόπους τους οποίους κάνει ένας αθλητής μέχρι να ανέβει την ημέρα του αγώνα στη σκηνή.-


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα