Αρχική » Γιατρός αγαπούσε τα βάρη και πέθανε από αναβολικά!

Γιατρός αγαπούσε τα βάρη και πέθανε από αναβολικά!

by admin

Σπούδαζε γιατρός ο  Adriano Villavicencio, 23 ετών και παράλληλα μαζί με την επιστημονική του κατάρτιση επιδίωκε και την προπονητική κατάρτιση με στόχο την ενδυνάμωση των μυών του.
Τα βάρη ασκούσαν μια γοητεία στον φοιτητή της ιατρικής που δυστυχώς βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του, στο Bookham, Surrey, από τον πατριό του, όπου περιβάλλονταν  από βελόνες και ένα σωρό από φαρμακευτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου ενός αναβολικού στεροειδούς.

4F468B5900000578-6083121-Mr_Villavicencio_was_training_to_be_a_doctor_at_Imperial_College-a-128_1534863109974

Μια μεταθανάτια εξέταση που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι η ιατρική αιτία θανάτου ήταν η καρδιακή ανακοπή, ή καρδιακή προσβολή, που προκλήθηκε από την αριστερή πλευρά της καρδιάς του, ενώ παρατηρήθηκε  υπερτροφία της αριστερής κοιλίας. Ο David Wright, ένας ιστοπαθολόγος είπε ότι οι «επιζήμιες επιδράσεις των στεροειδών ήταν χρόνιες και όχι οξείες».  Επίσης μια τοξικολογική αναφορά στο σώμα του δεν διαπίστωσε σημαντική παρουσία χημικών στο σύστημα του, την δεδομένη στιγμή.

Ο Adriano Villavicencio σύμφωνα με το προφίλ του στο Linkedin, κατείχε πολυάριθμους τίτλους και ρεκόρ στην άρση βαρών και είχε αναφερθεί  ειδικά σε συγκεκριμένα DRUGS TESTS που έγιναν στους αγώνες του.

Βρέθηκε ταμοξιφένη και άλλα φάρμακα

does-tamoxifen-cause-weight-gain

 

Βρέθηκαν φάρμακα που αντιμετωπίζουν τις παρενέργειες των αναβολικών στεροειδών 

Οι αξιωματικοί από την Αστυνομία του Surrey  που έσπευσαν στην σκηνή του θανάτου του στο δωμάτιό του βρήκαν μια σειρά από φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων δύο φαρμάκων κατά του άγχους – τη διαζεπάμη και τη σερτραλίνη. Επίσης βρέθηκε δίπλα του η ταμοξιφένη, η οποία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και  χρησιμοποιείται επίσης από εκείνους που λαμβάνουν στεροειδή για να αντισταθμίσουν κάποιες από τις επιδράσεις που προκαλούνται από τις ορμόνες. Επίσης βρέθηκαν βελόνες δίπλα στο πτώμα. Ο αναπληρωτής δικαστής της Surrey, Άννα Κρόφορντ,  που προέδρευσε στην έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του κ. Villavicencio σχετίζεται με τα φάρμακα . Είπε: «Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία από τους γονείς του , και από τον Dr Wright, έχουμε την παρουσία αναβολικών στεροειδών και τις γνωστές παρενέργειες. «Μπορώ να πω ότι είναι πιθανό ότι ο Adriano Villavicencio χρησιμοποίησε αυτά τα στεροειδή για να ενισχύσει την απόδοσή του. Η τακτική χρήση τους συνέβαλε στην υπερτροφία της αριστερής κοιλίας που προκάλεσε το θάνατό του».

δες εδώ 

Αιφνίδιος θάνατος σε αθλητές και αθλούμενους
www-726x400 (1)

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα