Αρχική » Γιώργος Τουλιάτος απαντά για θυροξίνη – EPO για το Ινωδογόνο και τα Αιμοπετάλια

Γιώργος Τουλιάτος απαντά για θυροξίνη – EPO για το Ινωδογόνο και τα Αιμοπετάλια

by admin

Συνεχίζει ο bodybuilder – γιατρός Γιώργος Τουλιάτος, να απαντά στις ερωτήσεις των οπαδών των μυών.  Στο όγδοο επεισόδιο του Muscular Development  – Ask Dr. Testosterone κυριαρχούν οι ερωτήσεις για την χρήση της θυροξίνης (Τ4)  1:47 λεπτό, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία του υποθυρεοειδισμού όπως και της T3 τριιωδοθυρονίνη, όπου  πολλοί φιλόδοξοι άντρες χρησιμοποιούν για την καύση του λίπους! Στο 7:18 H παρατήρηση για τις γυναίκες αξίζει:  in the old days my fitness competitor lot of women were notorius for using tea thrilling side sentimental ..

Επίσης γίνεται αναφορά για την χρήση των ανδρογόνων /αναβολικών /στεροειδών φαρμάκων και ποια ποσότητα είναι επαρκής για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας. 8:08 λεπτό.

Στο 14:26 τίθεται το ερώτημα για την χρήση του 7Keto DHEA, 7-κετο δεϋδροεπιανδροστερόνη για την για καύση λίπους. Στο 16:45 τίθεται το ερώτημα για το ινωδογόνο και τα αιμοπετάλια και τα για τα επίπεδα του αιματοκρίτη ενώ γίνεται παραπομπή στο θάνατο αθλητών ποδηλασίας από χρήση EPO ερυθροποιητίνη – που ιατρικά χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της αναιμίας  και της χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας. Στο 21: 59 τίθεται ερώτημα για το DECA DURABOLIN/ δεκανοική νανδρολόνη και DHT παράγωγο εκχύσιμου αναβολικού αστεροειδούς τους αναστολείς αρωματάσης όταν δεν είναι κάποιος σε περίοδο στοίβαξης   Στο 24:23 γίνεται αναφορά για την post cycle therapy και την χρήση της κιτρικής ταμοξιφαίνης (δίνεται από τον ερωτώμενο πρωτόκολλο χρήσης)


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”hkfjj8c3Oqo”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα