Αρχική » Γυμναστήρια Θεσσαλονίκη Δεν μπήκε καλά η νέα χρονιά

Γυμναστήρια Θεσσαλονίκη Δεν μπήκε καλά η νέα χρονιά

by admin

Δεν μπήκε καλά η νέα χρονιά για τα γυμναστήρια. Το χαρακτηριστικό νέο φαινόμενο είναι οι παρατεταμένες περίοδοι προσφορών που περιλαμβάνουν τις ετήσιες προσφορές. Η παρατεταμένη οικονομική κρίση δεν ώθησε τον κόσμο να υπογράψει ετήσια συμβόλαια συνδρομών το φθινόπωρο  του 2017 όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Μια νέα τακτική είναι η διάσπαση των ετήσιων συμβολαίων, σε τρίμηνες, τετράμηνες και εξάμηνες προσφορές, με στόχο την μικρότερη επιβάρυνση του πελάτη που αδυνατεί να συγκεντρώσει το ετήσιο χρηματικό ποσό. Όπως παρατηρείται γυμνάζεται κόσμος στα γυμναστήρια συγκεκριμένες ώρες, αλλά δεν υπάρχουν υπολογίσιμα κέρδη. Έχουμε ένα ράλι οικονομικών προσφορών που τις περισσότερες φόρες μοιάζει ως μια τελευταία λύση στον ανταγωνισμό.

Νέα τάση

Μια νέα τάση άρχισε να διαμορφώνεται που έχει να κάνει περισσότερο με την οικονομική κατάσταση του οικογενειακού προϋπολογισμού και λιγότερο με την μόδα του γυμναστηρίου. Πολλοί άνθρωποι έχουν μικρύνει την περίοδο εκγύμνασης, κυρίως λίγους μήνες πριν το καλοκαίρι σε μια προσπάθεια οικονομικού εξορθολογισμού.

Από την άλλη πλευρά τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, αλλά παράλληλα οι τζίροι δεν μπορούν να καλύψουν το επιχειρηματικό πλάνο, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να καταφεύγουν σε υπερπροσφορές που σε αρκετές περιπτώσεις ακόμη και αυτές δεν είναι αρκετές για να καλύψουν τα έξοδα διαχρονικά και να αφήσουν ένα ικανοποιητικό κέρδος.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα