Αρχική » Δίαιτας υψηλής πρωτεΐνης έπαθε ζημιά και συνεχίζει

Δίαιτας υψηλής πρωτεΐνης έπαθε ζημιά και συνεχίζει

by admin

Ο Sean Tierney πήγε σε καθοδηγητή, για να βελτιώσει το σώμα του και να αναπτύξει τους μυώνες του. Όπως αναφέρει επηρεάστηκε από την εικόνα του γυμναστηρίου, διότι έβλεπε γύρω του μεγαλύτερους και δυνατότερους άντρες από αυτόν και ήθελε να τους μοιάσει!

Ο μέντορας του ήταν ο τωρινός  Mr Universe ο καλύτερος bodybuilder στο Ηνωμένο Βασίλειο που τον προπόνησε και του σχεδίασε online τα γεύματα όπως έκανε σε όλους τους πελάτες που προσέρχονταν σε αυτόν με στόχο να βελτιώσουν τους μυώνες τους.

Ο ίδιος πήγε στο αγώνα που συμμετείχε ο 34χρονος Sean Tierney για να τον δει, στον βρετανικό τελικό σωματικής διάπλασης όπου κατετάγει τέταρτος. Όμως όπως αναφέρει  Μετά τον αγώνα είχα κακές συσπάσεις και πόνους στο στομάχι μου και έπρεπε να καλέσω ένα ασθενοφόρο!

Πριν συμβεί το πρόβλημα , ήμουν στην καλύτερη κατάσταση που είχα ποτέ στη ζωή μου 

Πριν συμβεί ένιωθε μικρές ενοχλήσεις  στο στομάχι του και ο γιατρός του είπε να αυξήσει την πρόσληψη φυτικών ινών και να μειώσει την πρωτεΐνη του καθώς αυτή ήταν η αιτία του προβλήματος. Όπως επεσήμανε η μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης και το γεγονός ότι βρισκόταν σε μια αυστηρή διατροφή για πρώτη φορά στη ζωή του πίεσε το σώμα που δεν είχε συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση.

Στο νοσοκομείο αναφέρει πως οι γιατροί νόμιζαν ότι είχα σκωληκοειδίτιδα, αλλά τελικά είχε συστροφή του εντέρου ! περιστροφή ενός τμήματος εντέρου γύρω από τον άξονα του μεσεντερίου, προκαλώντας απόφραξη τύπου κλειστής έλικας, που μπορεί να οδηγήσει σε στραγγαλισμό και γάγγραινα του εντέρου! Όπως αναφέρει  οι γιατροί έπρεπε να βγάλουν τα πάντα, να ταξινομήσουν το χάος μέσα του και να τον ράψουν ξανά, έπρεπε να έκανα 43  ράμματα αλλά οι γιατροί είπα ότι ήμουν πολύ, πολύ τυχερός που δεν χρειαζόμουν μια τσάντα κολοστομίας = εκτροπή της αποχετευτικής οδού του πεπτικού σωλήνα. Κατά την κολοστομία τα κόπρανα  βγαίνουν στην τσάντα!

Αν και οι γιατροί του είπαν να προσέξει στην συνέχεια ο ίδιος μετά από και λίγο  άρχισε αργά και σταδιακά να επανέρχεται , έμαθε όπως λέει από την δίαιτας υψηλής πρωτεΐνης, ήδη από το νοσοκομείο έκανε σχέδια για την προπόνηση και την διατροφή του, για το πώς θα επιστρέψει, ενώ παράλληλα το πάθημα του, το εξέλαβε ως  μια εμπειρία που θα διαμέσου αυτής θα μπορέσει να βοηθήσει άλλους που θέλουν να αναπτύξουν τους μυώνες τους, αρκεί να έχουν κάποιο στόχο “I struggled, especially with my stomach when I was eating a lot of protein to get back on track. I would just say if you have a goal to keep going for that.”

Αν και οι γιατροί του είπαν πως δεν θα αγωνιστεί ξανά ο ίδιος πείσμωσε και θα προετοιμαστεί για ένα νέο διαγωνισμό στο bodybuilding. Tώρα δείχνει την πρόοδο του. Οι γιατροί σκέφτηκαν ότι δεν θα μπορέσω να ανταγωνισθώ ξανά, αλλά ήθελα να το κάνω για τον εαυτό μου, ήμουν πεισματάρης και ήθελα να είμαι πίσω στη σκηνή

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα