Αρχική » Δεν θα μπορούσε να πάρει αναβολικά ο Γιάννης υπηρετούσε το εθνόσημο!

Δεν θα μπορούσε να πάρει αναβολικά ο Γιάννης υπηρετούσε το εθνόσημο!

by admin

Σήμερα 20 Μαρτιου 2018 ξαναγύρισε στις μνήμες μας η δολοφονία των δυο bodybuilders στην Μάνη. Καλεσμένη ήταν στην ενημερωτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η αδελφή και ο δικηγόρος του δολοφονημένου Γιάννη Κομμάτη.

245

Η οικογένεια του δηλώνει εξοργισμένη με τις πρόσφατες αναρτήσεις των δυο κατηγορούμενων στο facebook, όπου τώρα εκτελούν ποινή φυλάκισης για την δολοφονία.
Οι δυο νεαροί  φαίνεται να έδωσαν  1.5 μήνα πριν την δολοφονία 800 ευρώ στον Κωνσταντίνο Σγούρο, για να τους προμηθεύσει αναβολικά, αλλά δεν τους τα έδωσε με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν, ενώ παρών ήταν και ο φίλος του Σγούρου, ο Γιάννης Κομμάτης που ήταν εκείνη την περίοδο στην περιοχή για διακοπές και συνόδευε τον Σγούρο στην μοιραία συνάντηση.[quote]Ο αδελφός μου δεν έγινε σε ένα μήνα έτσι ! [/quote]

Η Ειρήνη Κομμάτη δήλωσε: 43 μήνες μετά  δεν έχει αλλάξει τίποτα, μας ξερίζωσαν την καρδιά μας, ανέφερε χαρακτηριστικά .. αισθάνομαι αηδία με αυτό που βλέπω , το μόνο που με κρατάει εμένα και την οικογένεια μου είναι η περηφάνια, τονίζοντας ότι ο αδελφός της υπηρετούσε την σημαία, ήταν στρατιωτικός και ότι  η δολοφονία έγινε άνανδρα και πισώπλατα,  αλλά τους δόθηκε όπως τόνισε και η χαριστική βολή με το όπλο και μετά τους πέταξαν σε μια χαράδρα.

Συνεχίζοντας είπε  ότι ο θεός προίκισε τον αδελφό της με δύναμη, αθλούνταν από μικρό παιδί και είχε μετάλλια στον στίβο, αναφέροντας ότι ήταν 1.89 σε ύψος .

Σε ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου εάν έκανε χρήση αναβολικών, εάν τους μύες του, τους είχε αποκτήσει  με φάρμακα;

H αδελφή του απάντησε: ότι τα αναβολικά ήταν ο δράκος που περιμέναμε να μπει στο δικαστήριο και δεν μπήκε ποτέ! Στήριξαν και στηρίζουν όλη την υπεράσπιση τους εκεί (αναφορά στους κατηγορούμενους) . Ο αδελφός μου δεν έγινε σε ένα μήνα έτσι ! ο αδελφός μου όλα του τα χρόνια έκτιζε το σώμα του του με πολύ κόπο, με πολλές θυσίες.[quote]δεν έπαιρνε αναβολικά ήταν καθαρός ..δεν θα μπορούσε να πάρει αναβολικά γιατί ο Γιάννης υπηρετούσε το εθνόσημο! [/quote]

Ανέφερε για την διατροφή του ..τον κοιτούσα και τον ρωτούσα Γιάννη θα το φας αυτό το πράγμα; Ήταν τόσο πολύ προσεγμένο, έκανε πολύ αυστηρή δίαιτα!
Ενώ τόνισε πως είναι μια οικογένεια βιοπαλαιστών περνώντας πολλές φορές οριακά οικονομικά ενώ δεν είχαν την δυνατότητα να παρέχουν το γυμναστήριο στον αδελφό της.
Συνεχίζοντας  ανέφερε ότι πολλές  φορές έβλεπε τον αδελφό της να σηκώνει ένα καλοριφέρ για να γυμναστεί..τόση ήταν η αγάπη του για την γυμναστική, ποτέ δεν έπαιρνε αναβολικά ήταν καθαρός ..δεν θα μπορούσε να πάρει αναβολικά γιατί ο Γιάννης υπηρετούσε το εθνόσημο! Ήταν στρατιωτικός σε ακριτικό νησί, φύλαγε Θερμοπύλες και κάθε έξι μήνες έκανε εξετάσεις, έπεφτε με το αλεξίπτωτο δεν ήταν δυνατόν, στις εξετάσεις δεν το βλέπανε; Αυτή είναι αλήθεια δεν έπαιρνε αναβολικά! Το σώμα του το έκτιζε μια ζωή.

Όπως τονίστηκε στην εκπομπή και η οικογένεια του δολοφονηθέντα Κωνσταντίνου Σγούρου δηλώνει ότι  και ο γιος τους δεν είχε καμία εμπλοκή με τα αναβολικά.

Δείτε επίσης εδώ 

Πρώτο Θέμα Επανέρχεται στο θάνατο των Bodybuilders

f1

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα