Αρχική » Δεν τον πιστεύει τον Υπουργό! ο Σύνδεσμος Γυμναστηρίων περιμένει την κυβέρνηση

Δεν τον πιστεύει τον Υπουργό! ο Σύνδεσμος Γυμναστηρίων περιμένει την κυβέρνηση

by admin

Νέα ανακοίνωση από τον  Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων για το ζήτημα των εμβολιασμένων στα γυμναστήρια που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, ο σύνδεσμος τα αποδίδει στις συνεντεύξεις του Υπουργού! εδώ δημιουργείται ζήτημα διότι σύμφωνα με τον  Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων οι δηλώσεις ενός εν ενεργεία ΥΠΟΥΡΓΟΥ της κυβέρνησης δεν είναι βάσιμες!


[quote]εδράζεται αποκλειστικά σε πολλαπλές τηλεοπτικές συνεντεύξεις του αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη[/quote]


ΘΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ
Η διαφαινόμενη επαναλειτουργία των γυμναστηρίων στις 17 Μαΐου 2021 μόνο για εμβολιασμένους, εδράζεται αποκλειστικά σε πολλαπλές τηλεοπτικές συνεντεύξεις του αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και σε πολλές δημοσιογραφικές αναφορές, χωρίς μέχρι στιγμής, να υπάρχει σχετική επίσημη κυβερνητική απόφαση.
Μέσα στο θολό αυτό τοπίο ο ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ ζήτησε τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης για ενημέρωση και σχετικές διευκρινίσεις, έτσι ώστε να εκφράσει τις απόψεις του.
Αφού δοθούν διευκρινίσεις και ενημέρωση από τον Υπουργό, η Διοίκηση του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ θα κοινοποιήσει τις απόψεις της επί του σοβαρού αυτού ζητήματος.

Επίσημο: Δήλωση του Υπουργού πρώτα οι εμβολιασμένοι στα Γυμναστήρια!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα