Αρχική » Δεν του πλήρωσε τα Αναβολικά και μετά;

Δεν του πλήρωσε τα Αναβολικά και μετά;

by admin

Το ντίλινγκ των αναβολικών στεροειδών είναι παρόμοιο με των ναρκωτικών, στην νοοτροπία της πιάτσας πάντα πληρώνεται! δεν είναι σαν το “φέσι” από σκόνες πρωτεΐνης, κυρίως σήμερα που και η κουτσή μαρία παρασκευάζει μια φόρμουλα πρωτεΐνης – σκόνη γάλα κακάο, ή φράουλα και την προωθεί στην εγχώρια ή διεθνή αγορά στους ανυποψίαστους πελάτες.

Πούλησε τρέλα στο Ντίλερ για 2500 χιλιάρικα

Στην  ανατολική Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και συγκεκριμένα στην πόλη Πάντερμπορν ένας  27χρονος είχε παραλάβει αναβολικά στεροειδή από έναν 38χρονο άντρα, αλλά για μήνες του καθυστερούσε την αποπληρωμή των  αναβολικών στεροειδών φαρμάκων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον “επισκεφτεί”  ο ντίλερ, μαζί με έναν 26χρονο φίλο του και μετά από λογομαχία να του επιτεθούν ξυλοκοπώντας τον, σε σημείο που του προκάλεσαν  τραυματισμούς στο πρόσωπο και στους ώμους με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. ‘Οπως κατέθεσε στο δικαστήριο το θύμα ήταν τέτοια η σφοδρότητα των χτυπημάτων που ο θύτης επιδίωκε το θύμα να μην μπορεί να αναγνωριστεί από την μητέρα του!

Ο εισαγγελέας Henrik Dahnke, στάθηκε στην υπερβολική βία του κατηγορουμένου. «Έκανε ακριβώς αυτό που ήθελε ο γνωστός του» είπε. Αλλά οι ξυλοδαρμοί δεν σταμάτησαν εκεί: Αυτοί είχαν πείσει το θύμα να δανειστεί μετά από λίγες μέρες για να μπορέσει να διευθετήσει το χρέος  των 2500 ευρώ από τα αναβολικά . Ο εισαγγελέας είδε αυτη την πράξη ως σοβαρή εκβίαση από την οποία ο 26χρονος κατηγορήθηκε ως συνεργός του 38χρονου ενώ και η βαρβαρότητα της επίθεσης, οι σοβαροί τραυματισμοί του 27χρονου, καθώς και μερικές προηγούμενες καταδίκες  έκαναν τον εισαγγελέα να ζητήσει ποινή φυλάκισης έξι ετών (τελικά καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και τριών μηνών)


Γνωστούς Πρωτεινάδες τους κατηγορούν για διακίνηση αναβολικών στις ΗΠΑ

    

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα