Αρχική » Δεν το θέλω ! ..Θα το Πιεις με το ζόρι !.. Το ζητά το κόμμα και το έθνος!

Δεν το θέλω ! ..Θα το Πιεις με το ζόρι !.. Το ζητά το κόμμα και το έθνος!

by admin

Πόσο κουτορνίθι μπορεί να είσαι; Κάποτε υπήρξε ένα πρόγραμμα όπου ένα έθνος έγινε αναβολικό πειραματόζωο! Ήταν η Ανατολική Γερμανία. Και το Σχέδιο “Stasi 14.25” Σήμερα αρκετοί νοσταλγούν αυτό το χημικό παρελθόν, διότι τα στόματα τους “διψούν” να καταναλώσουν τα μπλε χαπάκια του Turinabol. (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Μια Λατρεία στην χημική κουλτούρα όπου οι δόσεις άνω των 10mg δεν σταματούν τις γυναίκες να αλλοιώνουν την φωνή τους, να γίνονται πιο άνδρες και ταυτόχρονα πιο δυνατές!
Ακόμη και πρόσφατα εδώ στην Griechenland όπως αναφέρουν οι Γερμανοί οι έλληνες  “χαπακώνονταν” με τα Turinabol.
(Να επισημάνω εδώ, ότι στο διαδίκτυο προτείνεται για τις χαμηλότερες ανδρογόνες ιδιότητες του!)

22

Turinabol

Βέβαια τα προβλήματα αργότερα εμφανίστηκαν, καρδιακές προσβολές, καρδιακή δυσπλασία, δυσλειτουργία των πνευμόνων και των νεφρών, παραμορφωμένες ωοθήκες και σκελετικές παθήσεις.

Τότε που το κατασκεύαζαν

Η VEB Jenapharm ήταν το “μαμίστικο” εργοστάσιο που ανέλαβε την δουλειά, στην τότε ανατολική Γερμανία. Μετά το 1960 το εργοστάσιο παρήγαγε από 25 έως 75 κιλά εξ ολοκλήρου διάφορα συνθετικά στεροειδή  σε ετήσια βάση.
Έως το 1980 έφτασε να παράγει.. περίπου 5 τόνους κάθε έτος!

jenapharm1

Jenepharm Factory σήμερα στην Νέα Γερμανία

Φυσικά η χημική πρέζα είναι διαχρονική  και γοητευτική αυτό αποδεικνύεται και σήμερα όπου στις ΗΠΑ τρεις παίκτες , της  major leaguers στο άθλημα του Μπέιζμπολ χρησιμοποίησαν Turinabol.
Ηταν οι Daniel Stumpf, Chris Colabello και ο Kameron Loe.

Το γερμανικό εργοστάσιο της Jenapharm σταμάτησε να παράγει το φάρμακο και επίσημα το γνήσιο Turinabol δεν παρασκευάζεται, αλλά οι εδώ έλληνες και ελληνίδες φροντίζουν να το βρουν διότι είναι τόσο αγαπητό. Το ίδιο πράττουν και οι κουτόφραγκοι.

45

Faust’s Gold

Αυτό το καλό βιβλίο μου έδωσε ιδέες!

Turinabol, Αγαπητό στους αρσιβαρίστες διότι δίνει δύναμη και αντοχή, αγαπητό σε κάποια Nτούκια για μυϊκή παράταση , αγαπητό και σε κάποιες “τρελαμένες γυναίκες” που σπάνε τα όρια!
Στο παγκόσμιο άρσης βαρών πρωτάθλημα στο Χιούστον είχαν κάνει χρήση αθλητές από χώρες όπως Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Ελλάδα, Καζακστάν, Μολδαβία και Ρωσία.

all-about-turinabol

Το θέλω! το θέλω πολύ!

Το Σχέδιο “Stasi 14.25” περιελάμβανε πολλά χαπάκια, και συνδυασμούς. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968 στην Πόλη του Μεξικού η Ανατολική Γερμανία κέρδισε 25 μετάλλια. Αργότερα ήταν η πιο δυνατή χώρα πίσω από τους Αμερικανούς και Ρώσους. Μεταξύ 1964 και 1988 η Ανατολική Γερμανία είχε κερδίσει 454 μετάλλια στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιούσε μέχρι 1.500 επιστήμονες και γιατρούς και υποστηριζόταν με τη μεγαλύτερη δυνατή μυστικότητα αλλά και επιβάλλονταν βάναυσα  από τη μυστική αστυνομία Στάζι.
“Ξεκινώντας σε ηλικία 15 ετών, πήρα το μπλε χάπι, αλλά και ένα σωρό άλλες ουσίες” αναφέρει ο Uwe Tromer, πρώην ποδηλάτης και νυν “σακατεμένος” από την χρήση. (το έδιναν και σε ηλικίες 12 ετών)
Οι προπονητές καλούσαν τους γονείς μας για μια συνάντηση και τους έλεγαν  ότι αν τα παιδιά τους λάμβαναν τα χάπια, δεν υπήρχε λόγος να ανησυχούν λέει ο  πρώην κολυμβητής Ute Krieger-Krause.

ADN-ZB Kluge 29.6.86 Bez. Gera: DDR-Leichtathletik-Meisterschaften in Jena- Die Weitsprung-Weltrekordlerin Heike Drechsler (r.) vom SC Motor Jena egalisierte am dritten Tag der Meisterschaften den 200-m-Weltrekord von Marita Koch in 21,71 s. Zweite wurde Silke Gladisch (Nr. 162, 2.v.r.), mit der Nr. 59 Sabine Rieger (3.v.r.).

Heike Drechsler , Silke Gladisch , και Sabine Rieger

Έλεγαν  στους γονείς: “Είναι ακριβώς οι βιταμίνες που τα παιδιά  σας χρειάζονται, γιατί δεν έχουμε αρκετά φρέσκα φρούτα στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας!”

Από ότι φαίνεται και εδώ μετά από  δεκαετίες κάποιοι έλληνες και ελληνίδες έχουν έλλειψη βιταμινών!


το video προστέθηκε στις 26 – 4 – 2019

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”swUiyCpA2pA”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα