Αρχική » Είναι δυνατόν; θέλουν να γίνουν Χορτοφάγοι οι Τυπάδες!

Είναι δυνατόν; θέλουν να γίνουν Χορτοφάγοι οι Τυπάδες!

by admin

Αλλάζουν οι καιροί, μετά τον  Arnold Schwarzenegge, που δηλώνει υπέρμαχος της φυτικής διατροφής ένας άλλος bodybuilder, o δημοφιλής Kai Greene γίνεται vegan λόγω του “The Changers Game”! μιας ταινίας – ντοκιμαντέρ που περιγράφει τα οφέλη της διατροφής με βάση τα φυτά, κυρίως  για τους ανταγωνιστικούς αθλητές! Είναι αλήθεια ή μάρκετινγκ; 


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”iSpglxHTJVM”]

Ο IFBB Pro Kai Greene στο προφίλ του στο Instagram, εξηγεί  ότι το ντοκιμαντέρ τον ενθάρρυνε! ώστε να επανεξετάσει την καθημερινή  κατανάλωση κρέατος και να την αλλάξει με την φυτική διατροφή. Στο Twitter, ο Kai Greene  ζήτησε από τους οπαδούς να αναφέρουν την εμπειρία τους, από την vegan διατροφή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Out here Flexin’! Broccoli Gang Gang! ???????????? #day1 . . Tag ya friends! Raise the awareness ???? plant based diet! I always knew the Green in my last name would mean to stand for something #FeelingProud #GameCHANGER!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kai Greene (@kaigreene) στις

Ο Kai Greene εξηγεί ότι τώρα βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση για τις επόμενες επτά ημέρες, όπου το κύριο ζήτημα είναι εάν γίνεται  μια διατροφή  χωρίς κρέας, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα.  Ο Kai Greene επισημαίνει για ακόμη μια φορά  ότι το ντοκιμαντέρ έχει αποτυπώσει ένα σημάδι  στο μυαλό του.

Και άλλοι bodybuilders!

Μεταξύ άλλων, ο  Dennis James μίλησε στη στήλη των σχολίων του Greene ανεφέροντας ότι είδε το ντοκιμαντέρ “The Game Changers” και έκτοτε διερωτάται ειλικρινά αν πρέπει να δώσει στην veganism κουλτούρα μια ευκαιρία!

I just watched it the other day and to be honest I’m thinking about giving it a try myself.

Επίσης ο τεράστιος  Martyn Ford,  ισχυρίζεται ότι κατά 50% η δίαιτα του αποτελείται από φυτικό φαγητό ενώ έχει απίστευτα αποτελέσματα! Επίσης  και ο Mike Rashid είναι υπέρ του πειραματισμού με την φυτική διατροφή, όπως ο Kai Greene.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα