Αρχική » ΕΙΔΗΣΗ : ο Bodybuilder Andre Ferguson πάλεψε σε καυγά με πελάτη στο Gym

ΕΙΔΗΣΗ : ο Bodybuilder Andre Ferguson πάλεψε σε καυγά με πελάτη στο Gym

by admin

Διαβάζοντας την παρακάτω είδηση πολλοί θα έχουν νιώσει την ανάγκη ενώ κάνουν προπόνηση στο γυμναστήριο να ρίξουν  ένα μπουνίδι στην φάτσα πολλών  τύπων που νομίζουν ότι το γυμναστήριο είναι δικό τους!

Μια περιποιημένη σφαλιάρα σε πολλούς που καταλαμβάνουν χώρο στο gym  και μπεμπεδίζουν ενώ κάποιοι θέλουν να κάνουν πραγματικά καλή προπόνηση!

Βγήκε να καθαρίσει έξω από το GYM

Ο Andre Ferguson χολόσκασε με ένα τύπο που θεώρησε ότι μπορεί να αφήνει τα κιλά όπου γουστάρει – επάνω στην μηχανή και να αφήνει τον άλλον να κάνει τον μούτσο ξεφορτώνοντας τα ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ υπάρχουν και άλλες που φέρνουν πολύ κόσμο ένα βήμα πριν το αστυνομικό τμήμα.

Ο Andre Ferguson Arnold Classic Champion το ‘18,  και το ’19 προσπάθησε να εξηγήσει στον ασκούμενο πως πρέπει να αποφορτίσει την μηχανή από τα ΚΙΛΑ, αλλά αυτός με τσαμπουκαλίδικο ύφος αρνήθηκε! Τότε η ένταση κορυφώθηκε και ο τύπος ζήτησε από τον Andre Ferguson να βγουν έξω να ξεκαθαρίσουν το πρόβλημα.

Πραγματικά αυτό έγινε και πλακώθηκαν στο ξύλο 2:14 λεπτό μέχρι που ήρθε η αστυνομία. Παρακάτω ο Andre Ferguson εξηγεί ! στο 2:38


Οι πελάτες γουστάριζαν πολύ και αποθανάτιζαν τον καυγά με τα σύγχρονα κινητά τους τηλέφωνα

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα