Αρχική » ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα!

by admin

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε, ότι, κλείνουν από την τετάρτη τα εμπορικά καταστήματα, (επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν συναλλαγές με το κοινό)  υποχρεωτική καραντίνα για όσους έρχονται από το εξωτερικό.


Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν από 07.00-22.00 και θα είναι ανοιχτά τις Κυριακές. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτά 08.00-21.00. Επίσης, έγινε γνωστό ότι υπάρχει επάρκεια αγαθών και τα σούπερμαρκετ θα τροφοδοτούνται όλο το 24ωρο. Παράλληλα, κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα, ενώ όποιος ταξιδιώτης επιστρέφει από το εξωτερικό θα μπαίνει σε κατ’οίκον περιορισμό για 14 ημέρες. Την ίδια ώρα, η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν θα κλείσουν τα φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, βενζινάδικα, ό,τι συνδέεται με την τροφοδοσία της αγοράς, ηλεκτρονικά καταστήματα και συνεργεία.
Η κυβέρνηση κλιμακώνει διαρκώς την εφαρμογή του σχεδίου που είχε καταρτίσει με την πρώτη ΠΝΠ. Στο πλαίσιο αυτό το υπ. Υγείας αποφάσισε την επέκταση των προληπτικών μέτρων για την επέκταση του κορωνοϊού» είπε η κ. Πελώνη, και εξήγησε πως το μέτρο αναστολής και άλλων επιχειρήσεων θα τεθεί σε λειτουργία από την Τετάρτη.


Δείτε επίσης εδώ Θα κλείσουν τα πρωτεινάδικα;

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα