Αρχική » Ελεύθερα τα μέλη του κυκλώματος των ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερα τα μέλη του κυκλώματος των ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ με περιοριστικούς όρους

by admin

Όπως δημοσιεύτηκε στα  media, ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερα τα εννέα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορούνται ότι παρασκεύαζαν και διακινούσαν αναβολικές ουσίες, έως να γίνει το δικαστήριο.
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος τους ο λόγος που συνέβη αυτό είναι, διότι κρίθηκε από τον  ανακριτή και τον εισαγγελέα πως δεν είναι ύποπτοι φυγής και τέλεσης άλλων αδικημάτων και τους άφησαν ελεύθερους με περιοριστικούς όρους.  Επίσης σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο πυρήνας της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να ήταν τέσσερα άτομα. Ο αρχηγός, δυο γυναίκες που διακινούσαν τις ουσίες, και ο παρασκευαστής των αναβολικών.

Τους επιβλήθηκαν ωστόσο περιοριστικοί όροι και χαμηλή εγγυοδοσία.

Μιλώντας στο ereportaz ο δικηγόρος Θανάσης Τάρτης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα καθώς όπως είπε σε διαφορετική περίπτωση ο εντολέας του θα ήταν νεκρός καθώς πριν από 40 ημέρες είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”bWCIw5n1o5g”]


Δείτε επισης εδώ Νεαροί Θησαύριζαν πουλώντας
αναβολικά τζίρος 2 εκατομμύρια ευρώ!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα