Αρχική » Ευρυδίκη Βαλαβάνη για προπονητή Βασάλο: θέλουν να μας χωρίσουν! .. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για προπονητή Βασάλο: θέλουν να μας χωρίσουν! .. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη

by admin

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη υπερασπίστηκε τον επιτυχημένο παρουσιαστή και προπονητή σωματικής διάπλασης, που εκπροσωπεί με την εμφάνιση του, την σύγχρονη  μυική κοινότητα. Τα media αναφέρουν:

Έξαλλη η Βαλαβάνη: «Θέλουν να μας χωρίσουν»

Τις τελευταίες μέρες είχε κυκλοφορήσει μια είδηση ότι Βαλαβάνη και Βασάλος μάλωσαν άσχημα μέσα σε ένα μεγάλο κλαμπ, τόσο που πέταξαν και αντικείμενα ο ένας στον άλλον.

Πως σχολιάζει το συγκεκριμένο γεγονός η γνωστή αθλητικογράφος;

«Άντε πάλι. Όχι προς Θεού, δεν έχουμε τσακωθεί. Δεν έχει υπάρξει ποτέ έντονος καυγάς. Διαφωνία μπορεί να έχουμε, αλλά το συζητάμε με διάλογο. Ο ένας και ο άλλος κάνει υποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί», αποκαλύπτει η Ευρυδίκη στην πρωινή εκπομπή και προσθέτει:

«Στην αρχή μας ήθελαν ζευγάρι. Τώρα που είμαστε ζευγάρι θέλουν να μας χωρίσουν. Δεν θα τους κάνουμε εμείς τη χάρη όμως. Όλα είναι πολύ καλά. Και ίσως αυτό είναι που μερικούς τους πονάει», λέει φανερά εκνευρισμένη η πρώην παίκτρια του Survivor.

valavani

Πάνος Αργιανίδης: “Εννοείται πως βοηθάει που Βαλαβάνη και Βασάλος είναι ζευγάρι”

Ο Πάνος Αργιανίδης πέρασε από το Στεφανογράφημα στη Φωλιά των Κου Κου και αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο και Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και τις τηλεοπτικές του δουλειές.

«Υποστηρίζω το όνειρο του καθενός. Από τη στιγμή που θέλει να κάνει κάτι και είναι όνειρο του, τον στηρίζω απόλυτα», είπε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ο Βασάλος κάνει τηλεοπτική καριέρα γιατί είναι ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας, ο οποίος έχει πολύ καλή εμφάνιση και παρουσία και είναι πολύ φυσιολογικό να είναι καλός στην τηλεόραση. Πόσοι άλλοι παρουσιαστές είναι πολύ ωραίοι και είναι μπροστά στην κάμερα;

Είμαι σίγουρος ότι θα φάμε κουφέτα από Βαλαβάνη και Βασάλο και μπράβο τα παιδιά το αξίζουν γιατί είναι καταπληκτικό ζευγάρι. Εννοείται πως τους βοηθάει τηλεοπτικά πως είναι ζευγάρι, γιατί πάντα τα τηλεοπτικά ζευγάρια, όπως και η Κατερίνα με τον Κρατερό πουλάνε πάρα πολύ.»

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα