Αρχική » Ζητούν από τον Schwarzenegger να πάρει θέση στο Σκυλοκαβγά!

Ζητούν από τον Schwarzenegger να πάρει θέση στο Σκυλοκαβγά!

by admin

Όπως δημοσιεύουν τα media o αγώνας εξουσίας μεταξύ της IFBB International  Ραφαέλ Σαντόχα και της IFBB pro League / NPC  υπό την ηγεσία του Τζίμ Μάνιον συνεχίζεται από τότε που έγινε η διάσπαση. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Σαντόχα μίλησε για την κατάσταση για πρώτη φορά μετά  το Olympia weekend  2017.

Η ερασιτεχνική  IFBB έχει τη νέα IFBB Elite Pro League και η IFBB Professional League έχει παραμείνει η ίδια. Παράλληλα ο Arnold Schwarzenegger είναι πολύ κοντά στον Δρ Ραφαέλ Σαντόχα καθώς όπως αναφέρεται  μοιράζεται το ίδιο όνειρο με αυτόν και τον προκάτοχό του, Μπεν Γουέιντερ, βλέποντας το bodybuilding ως Ολυμπιακό άθλημα.

Τώρα ζητείται η επίσημη τοποθέτηση του Arnold Schwarzenegger για την διάσπαση.

Σε πρόσφατα σχόλια του  Bob Cicherillo, σε φόρουμ για τη μυϊκή ανάπτυξη  δήλωσε ότι ο Τζίμ Μάνιον (Jim Manion) πρέπει να ανησυχεί λόγω του γεγονότος ότι ο Arnold δεν έχει πει τίποτα ακόμα σχετικά με τη διάσπαση! Ο Bob Cicherillo δεν είναι μόνο στην  IFFB Pro League Rep, αλλά και ο ίδιος οργανώνει τις τέσσερις νέες εκδηλώσεις NPC στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018 όπου θα δοθούν κάρτες.

Ο Bob δήλωσε: Εμείς (IFBB  pro League / NPC ) προχωρούμε με … ή χωρίς τον Arnold. Αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι έχει αναβαθμιστεί σε σχέση με το τι πραγματικά συμβαίνει και είναι εδώ και πολλά χρόνια. Εάν δεν γνώριζε πριν, το κάνει τώρα. Αν αυτό δεν τον οδηγήσει στη λήψη της σωστής απόφασης … τότε είναι μέρος του προβλήματος, όχι η λύση!  Υπονοώντας ότι ο Arnold θα μπορούσε να είναι μέρος του προβλήματος, όχι της λύσης.

Bob Cicherillo

22310270_1836182286411169_8362690537971646531_n

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα