Αρχική » ΗΠΑ: Αστυνομικοί παίρνουν & Πωλούν Αναβολικά!

ΗΠΑ: Αστυνομικοί παίρνουν & Πωλούν Αναβολικά!

by admin

Hartford, CT – Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλοί αστυνομικοί χρησιμοποιούν φάρμακα για την αύξηση της απόδοσης τους. Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα της αστυνομίας από την  χρήση στεροειδών έγινε τόσο κακό, που το 2004, η DEA (Drug Enforcement Administration ) παρενέβη για να προειδοποιήσει για τις “πιθανές ψυχολογικές διαταραχές» του θυρεοειδούς που προωθεί την οργή στους αστυνομικούς.

Η DEA είπε επίσης ότι περιλαμβάνονται συμπτώματα όπως :

  • Εναλλαγές της διάθεσης (συμπεριλαμβανομένων των μανιακών  επεισοδίων-όπως συμπτώματα που οδηγούν στη βία)
  • Μειωμένη κρίση (που προέρχεται  από τα συναισθήματα του αήττητου)
  • Κατάθλιψη
  • Νευρικότητα
  • Ακραία ευερεθιστότητα
  • Aυταπάτες
  • Εχθρότητα και επιθετικότητα

Τελικά, λίγα χρόνια αργότερα, η Διεθνής Ένωση των Αρχηγών της Αστυνομίας, που αποτελείται από 16.000 μέλη παγκοσμίως όρισε ένα πρότυπο που “καλεί τους κρατικούς και τοπικούς φορείς  της επιβολής του νόμου για τη δημιουργία ενός μοντέλου πολιτικής που απαγορεύει τη χρήση των παρανόμως αποκτηθέντων στεροειδών “ από αξιωματικούς.

Ωστόσο, η πολιτική αυτή δεν συνέβη ποτέ.

Οι αστυνομικοί αντιστάθηκαν σφοδρά  στο drug  tested από τις υπηρεσίες τους, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί παραβίαση των πολιτικών δικαιωμάτων τους, έχοντας επίσης συχνά  την άποψη ότι ελέγχονται πως πωλούν στεροειδή.

“Αυτό είναι ένα από τα βρώμικα μικρά μυστικά των αμερικανικών αρχών επιβολής του νόμου”, λέει ο  Gregory Gilbertson, ένας πρώην αστυνομικός της  Ατλάντα ο οποίος διδάσκει  ποινική δικαιοσύνη  στην περιοχή του Σηάτλ και λειτουργεί ως νομικός εμπειρογνώμονας για τα αστυνομικά  πρότυπα και  τις πρακτικές, σύμφωνα με το δίκτυο  Alter Net. “Οι  δοκιμές Στεροειδών είναι πτωτικές, και νομίζω ότι υπάρχει μια κοινή στάση σε όλες αυτές τις υπηρεσίες “ Δεν βλέπω κανένα κακό, δεν ακούω τίποτα, δεν  μιλούν για κανένα κακό “, επειδή δεν θέλουν να ξέρουν γι ‘αυτό. Διότι, αν ξέρουν γι ‘αυτό, τότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν.”

9111564-large

Αστυνομικός Victor Vargas είχε λάβει στεροειδή αναβολικά και  αυξητική ορμόνη.


 

56

Sgt. Anthony Manzo, 50 ετών, ήταν ένας από τους δώδεκα εν ενεργεία ή πρώην αστυνομικούς στο  Trenton που αγόρασαν στεροειδή ή ανθρώπινη αυξητική ορμόνη.


33

Hanson και Smith, ένας πρώην αξιωματικός της αστυνομίας, είναι μεταξύ των δώδεκα αξιωματικών που αγόρασαν ανθρώπινη αυξητική ορμόνη ή στεροειδή.

Υπόθεση Steven Santucci

Ο Πρώην ενωμοτάρχης Steven Santucci είχε ένα μισθό $ 80.000 το χρόνο. Έτσι, όταν άρχισε να παίρνει $ 30.000 και $ 100.000 για  διακοπές, η υπηρεσία δεν θα μπορούσε πλέον να το αγνοήσει και να ξεκινήσει μια έρευνα. Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, ο  Santucci συνελήφθη για την συμμετοχή του ως  ο «επικεφαλής» ενός δικτύου 12 ανδρών που συμμετείχαν σε δίκτυο  παραγωγής και διανομής με αναβολικά στεροειδή, στην οποία συμμετείχαν επίσης ένα μέλος για τις αποστολές , ο Jason Chickos.” Γύρω στην ηλικία των 30, ο Santucci στράφηκε προς τα στεροειδή για να έχει  μια “άκρη”, έτσι ώστε να μπορεί να αναπτύξει την εικόνα του σώματος του που απεγνωσμένα για αυτήν προσπαθούσε”[quote]Ο Santucci δεν ήταν για μικρό χρονικό διάστημα διανομέας φαρμάκων είχε μια τεράστια πελατειακή βάση αστυνομικών που ήταν έτοιμοι και πρόθυμοι να τα αγοράσουν, που τα χρησιμοποιούσαν και μεταπωλούσαν το προϊόν του.[/quote]

kip

“Steroid Kingpin” χαρακτηρίστικε ο πρώην αστυνομικός  Steven Santucci

Στις αρχές του έτους, ο Santucci ομολόγησε την ενοχή του για δύο κακουργήματα που σχετίζονται με τα φάρμακα – συνωμοσία, για διανομή και κατοχή με σκοπό τη διανομή με αναβολικά στεροειδή, και την συνωμοσία για ξέπλυμα χρημάτων. (Τα φάρμακα διανεμήθηκαν σε μεγάλες ποσότητες  σε bodybuilders και  σε τοπικά γυμναστήρια) Ωστόσο, λόγω των μπλε προνομίων του (αστυνομικός), η καταδίκη του καθυστέρησε για σχεδόν 7 μήνες, ενώ είχε την άδεια για να τελειώσει ένα μάθημα τεχνικής εκπαίδευσης για να γίνει ηλεκτρολόγος!

Την περασμένη εβδομάδα, ο “Steroid Kingpin” τελικά καταδικάστηκε σε 16 μήνες στη φυλακή που ακολουθείται από δύο χρόνια εποπτευόμενης απελευθέρωσης. (έδωσε εγγύηση)

Σύμφωνα με το Patch.com, o Santucci θα πρέπει επίσης να είναι για έξι μήνες σε κατ΄οικον περιορισμό, 120 ώρες κοινωνικής εργασίας και πρόστιμο $ 5.000 κατά τη διάρκεια της εποπτευόμενης απελευθέρωσης του.

Ο Santucci δεν ήταν για μικρό χρονικό διάστημα διανομέας φαρμάκων. Είχε εισάγει για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια συστατικά στεροειδών από την Κίνα, έκανε και την κατασκευή και την πώληση  στην χονδρική, σε μεγάλες ποσότητες στεροειδών, σύμφωνα με το γραφείο του Εισαγγελέα ΗΠΑ – District of Connecticut.

Γιατί; Επειδή είχε μια τεράστια πελατειακή βάση αστυνομικών που ήταν έτοιμοι και πρόθυμοι να τα αγοράσουν, που τα χρησιμοποιούσαν, και μεταπωλούσαν το προϊόν του (Steroids).

Οι Ομοσπονδιακοί εισαγγελείς  είπαν ότι Santucci χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει ένα πλούσιο τρόπο ζωής που περιλάμβανε περισσότερα από μια πρώτης τάξεως ταξίδια στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική και την Αφρική (συμπεριλαμβανομένου ενός σαφάρι!)

Ο Santucci δεν είναι  ο μόνος, καθώς στο Free Thought Project  έχουν αναφερθεί στο παρελθόν και άλλοι, όπως ο Darrion Holiwell, 51 ετών, που συνελήφθη και κατηγορήθηκε όχι μόνο για τη λήψη στεροειδών, αλλά επίσης ότι έκανε dealing  σε άντρες της SWAT, καθώς και  σε άτομα εκτός του οργανισμού.[quote]ένας άνδρας συνελήφθη για κατοχή στεροειδών και έδωσε στις αρχές μια λίστα με χρήστες στεροειδών που εργαζόταν στις τοπικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου![/quote]

Όπως επεσήμανε το  AlterNet, οι περιπτώσεις των αστυνομικών που κάνουν  χρήση και πώληση στεροειδών  είναι το λιγότερο μεμονωμένες.

Αυτές είναι μερικές από τις περιπτώσεις,  που έχουν δημοσιοποιηθεί κατά το παρελθόν, αν και υπάρχουν πιθανότητες  να είναι άλλες που δεν έχουν αποκαλυφθεί δημοσίως.

Τον Ιούνιο, στο Jeffersonville, Ind., ο Αστυνομικός, Anthony Mills, παραιτήθηκε μετά την ομολογία της  ενοχής του για κατοχή στεροειδών. Ο δικηγόρος του δήλωσε στα ΜΜΕ ότι πελάτης του δεν θεωρούσε ότι τα στεροειδή είναι παράνομα φάρμακα!

Over 248 Police Officers and Firefighters in New Jersey were linked to a Steroid Ring

cops-busted-with-steroids

Εδώ προσθέτουμε μια παραπομπή από ένα άρθρο που αναφέρεται σε παρόμοιες υποθέσεις άρνησης ελέγχου και χρήσης αναβολικών στεροειδών  στις ΗΠΑ – μπείτε εδώ

 

Την άνοιξη, οι αρχές  στο Έντμοντον της  Αλμπέρτα, αποκάλυψαν ότι μια “χούφτα” αστυνομικών είχαν εμπλακεί στη χρήση ή και τη διανομή της  Stanozolol, τα στεροειδή που συνήθως πωλούνται ως Winstrol. Περισσότερα από 30 στελέχη στο Έντμοντον έχουν εμπλακεί σε χρήση στεροειδών τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα εκεί.

Τον Ιανουάριο, στο Πόρτλαντ του  Όρεγκον ένας  αστυνομικός  απεδείχθη ότι έκανε χρήση με στεροειδή και είναι τώρα υπό δυσμένεια .

Το περασμένο φθινόπωρο, ένα σκάνδαλο συγκλόνισε την αστυνομία στην Augusta, της Γεωργίας στις ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας συνελήφθη για κατοχή στεροειδών και έδωσε στις αρχές μια λίστα με χρήστες στεροειδών που εργαζόταν στις τοπικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου! Τουλάχιστον ένας αναπληρωτής παραιτήθηκε, οι  αρχές αρνήθηκαν ότι ο κατάλογος περιλαμβάνει άλλους 30![quote]Οι κίνδυνοι των αστυνομικών από την λήψη στεροειδών είναι προφανείς, όπως η οργή που σχετίζεται με τη χρήση τους[/quote]

22

Επίσης το περασμένο φθινόπωρο, το Miami New Times αποκάλυψε ότι οι αστυνομικοί του Miami-Dade είχαν υπάρξει πελάτες της Βιογένεσης, μιας κλινικής στεροειδών! στη Νότια Φλόριντα, στο επίκεντρο του  εν εξελίξει σκανδάλου ντόπινγκ  στο επαγγελματικό μπέιζμπολ.

Οι κίνδυνοι των αστυνομικών από την λήψη στεροειδών είναι προφανείς, όπως η οργή που σχετίζεται με τη χρήση τους που  μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη. Πολύ συχνά, βλέπουμε αστυνομικούς να “κλιμακώνονται” άμεσα σε καταστάσεις βίας , η αποκλιμάκωση θα ήταν πολύ ευκολότερη και ασφαλέστερη, τα Στεροειδή  όμως θα μπορούσε να είναι ο λόγος παρεμπόδισης.

“Κρατώ,  βλέποντας όλες αυτές τις περιπτώσεις όπου το επίπεδο του θυμού και της βίας φαίνεται στους αξιωματικούς  και δεν έχει κανένα νόημα”, λέει ο Gilbertson. “Και όταν τα πράγματα δεν έχουν νόημα, δεν έχει νόημα για έναν λόγο … Ίσως h οργή από τα στεροειδή  είναι ένας λόγος  που τόσοι πολλοί αστυνομικοί φαίνονται τόσο θυμωμένοι και επιθετικοί.”
Οι Αστυνομικοί  έχουν μια πηγή ενέργειας αισθάνονται άφθαρτοι, καθώς και ότι έχουν υπεράνθρωπη δύναμη.”

Η καλύτερα όπως η DEA το θέτει, “Η ιδέα της ενισχυμένης σωματικής  δύναμης και αντοχή παρέχει μια « ανίκητη νοοτροπία » κατά την εκτέλεση των καθηκόντων επιβολής του νόμου.”

dea

 

Αρχίζουν να έχουν νόημα τώρα;

“H Εύλογη υποψία πρέπει να αυξηθεί, να πυροβολήσει κάποιος ή να μην πιέσει την  Σκανδάλη σε κάποιον” είπε ο  Dan Handelman, ιδρυτικό μέλος του Πόρτλαντ Copwatch στο AlterNet. “Σε ορισμένες από αυτές τις πρόσφατες περιπτώσεις, οι αστυνομικοί φαινόταν να έχουν εκραγεί,  και δεν ήταν απαραίτητο  ότι ενέργησαν με ένα ήρεμο και ψύχραιμο τρόπο. Αναρωτιόμαστε πόσο αυτό προέρχεται από τη φυσική αδρεναλίνη και πόσο προέρχεται από άλλες ουσίες”


Έρευνα : Matt Agorist, honorably discharged veteran of the USMC and former intelligence operator directly tasked by the NSA. This prior experience gives him unique insight into the world of government corruption and the American police state. Agorist has been an independent journalist for over a decade and has been featured on mainstream networks around the world. Follow @MattAgorist on Twitter and now on Steemit

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα