Αρχική » Η Αθλήτρια της ΕΟΣΔ Βαλαβανη ξεκίνησε προετοιμασία

Η Αθλήτρια της ΕΟΣΔ Βαλαβανη ξεκίνησε προετοιμασία

by admin

Οι τελευταίες αναρτήσεις της αθλήτριας της ΕΟΣΔ  Σοφίας Βαλαβάνη ενημερώνουν για την νέα περίοδο της προετοιμασίας της, το 2018  όπου αναφέρεται στα διατροφικά συμπληρώματα που χρησιμοποιεί ενώ παράλληλα νιώθει μεγάλη τιμή, για τη συνεργασία με το διατροφολόγο της.

Αναφέρει χαρακτηριστικά

????????4+ NUTRITION ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΟΥ????????
Οταν σας προτεινω κατι το χω εχω εγω πρωτα δοκιμασει κ εγκρινει! Στελνω σε ολη την Ελλαδα(δωρεαν εξοδα αποστολης)κ σας προτεινω ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ!!

Q1

Gmorning fellas… Δευτερα 08/01/18 εναρξη προετοιμασιας μου για το Πρωταθλημα Ελλαδος…37ος αγωνας μου!!! Dimitris Oikonomakis ma nutrition expert στις πρωτες μου νικες…. το 2014!!! Η συνεργασια μας εληξε με πολυ ομορφο τροπο αφου εμπεριειχε τον σεβασμο κ την ειλικρινεια…. κατι που δυστυχως δεν εισεπραξα ξανα απο κανεναν προπονητη η διατροφολογο μου…. τα προσωπεια επεσαν ενα ενα…. οργανωμενο το εγκλημα… πραξεις αγαπης υποτιθεται με σκοπιμοτητα μηδενος εξαιρουμενου!!! Εκτος απο την ανθρωπια σου κ την αγαπη σου για το αθλημα εισαι κ φοβερος διατροφολογος κ με τρομερη εξελιξη!!!! Ειναι μεγαλη μου τιμη που θα σε εχω κ παλι στο πλευρο μου!!!! Ευελπιστω να σε κανω περηφανο…!!????????????

Q2

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα