Αρχική » Η εκδίκηση των Ρώσων & οι Αμερικανοί πήραν αναβολικά στους Ολυμπιακούς του Ρίο!

Η εκδίκηση των Ρώσων & οι Αμερικανοί πήραν αναβολικά στους Ολυμπιακούς του Ρίο!

by admin

Μια ομάδα χάκερς με την ονομασία “Fancy Bears” επιτέθηκε στα αρχεία της WADA, του παγκόσμιου οργανισμού κατά του ντόπινγκ. Η ομάδα υπέκλεψε έγγραφα που όπως αναφέρει προκύπτουν στοιχεία που αποδεικνύουν  ότι μέλη της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Οι αθλητές που αναφέρονται ότι έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι οι αδερφές Γουίλιαμς (Σερένα και Βίνους) η μπασκετμπολίστρια Έλενα Ντέλε Ντόνε και η 4 φορές χρυσή Ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς.

Συγκεκριμένα

  • Η  Μπάιλς έχει κάνει χρήση ψυχοδιεγερτικών φαρμάκων αλλά και αμφεταμινών
  • Η  μπασκετμπολίστρια Έλενα Ντέλε Ντόνε, φέρεται να έχει κάνει χρήση αμφεταμινών
  • Οι αδερφές Γουίλιαμς φέρονται να έχουν κάνει χρήση οξικοδόνης, πρεντισόνης και μεθυλοπρεντισολόνης.

Η Σερένα Γουίλιαμς, ουσίες  όπως : oxycodone και hydromorphone (opioids), prednisone, prednisolone, and methylprednisolone

H Βίνους Γουίλιαμς, ουσίες  όπως : prednisone, prednisolone, triamcinolone και formoterol

Για την Σιμόν Μπάιλς τέσσερις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης και δέκα φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια οι χάκερς υποστηρίζουν ότι … Τον Αύγουστο του 2016  βρέθηκε θετική σε δείγμα της με την παράνομη ουσία methylphenidate,  (Η μεθυλφαινιδάτη (methylphenidate) είναι ένας ήπιος διεγέρτης του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ) καθώς και ανιχνεύθηκε συνδυασμός ψυχοδιεγερτικών ουσιών.

Εδώ ένα από τα έγγραφα που διέρρευσαν με το Όνομα της Σερένα Γουίλιαμς


screen-shot-2016-09-14-at-12-31-29-am

“Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ο σημερινός αθλητισμός είναι πραγματικά μολυσμένος, ενώ ο κόσμος δεν γνωρίζει ένα μεγάλο αριθμό Αμερικανών αθλητών που έχουν ντοπαριστεί” , δήλωσαν οι  “Fancy Bears” υποσχόμενοι να συνεχίσουν τη διαρροή εγγράφων της  WADA.

serena

Σερένα Γουίλιαμς ένα απο τα πολλά που χρησιμοποιούσε.. λένε οι“Fancy Bears” είναι η  oxycodone

Επίσης αναφέρθηκε ότι: Το 2014 και το 2015 η επιτροπή Australian Sports Drug Medical Advisory Committee ενέκρινε 234! φαρμακευτικά σκευάσματα για ιατρική χρήση ως κανονικά για ευρεία χρήση

Σύμφωνα με τον οργανισμό της  WADA, οι πληροφορίες αυτές εκτιμάται πως προέκυψαν μέσα από μία διαδικασία «ψαρέματος» από λογαριασμούς email, στην προσπάθεια των χάκερ να πλήξουν το κύρος του Διεθνούς Οργανισμού Αντι-ντόπινγκ. “Καταδικάζουμε την κυβερνο-επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει ως στόχο να υποβαθμίσει τη WADA και το παγκόσμιο σύστημα αντι-ντόπινγκ. Έχουμε ήδη ενημερωθεί από τις αρχές ότι οι συγκεκριμένες επιθέσεις προέρχονται από τη Ρωσία”, αναφέρει η WADA.

olivier-niggli

Επίσης ο Γενικός διευθυντής  της WADA, Olivier Niggli δήλωσε ότι οι επιθέσεις προέρχονται από τη Ρωσία, και από την ομάδα, γνωστή και ως, “Tsar Team”

Κάποιοι βλέπουν πως η “εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο” διότι όλη η ομάδα της Ρωσίας είχε αποκλειστεί από το Ρίο μετά από παραβάσεις συστηματικού  ντόπινγκ νωρίτερα αυτό το χρόνο. Τώρα αρκετοί υποψιάζονται ότι πίσω από τους “Fancy Bears” κρύβεται η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας , GRU.

Δείτε επίσης το άρθρο εδώ

Το ξανθό γένος και η Μαρία Σαραπόβα Συγχωρέθηκαν. Ευχαριστώ θεέ μου!

thanks-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα