Αρχική » Θάνατος Rich Piana δεν λυπηθήκαν όλοι ..το χρηματιστήριο του Bodybuilding

Θάνατος Rich Piana δεν λυπηθήκαν όλοι ..το χρηματιστήριο του Bodybuilding

by admin

Η οικοδόμηση ενός αντισυμβατικού μυϊκού μοντέλου αντικατοπτρίστηκε στην εικόνα του σώματος του Rich Piana, σε ένα ογκώδες και χαραγμένο σώμα από τατουάζ .

Μύες που παρήγαγαν πλούτο

Τα χέρια του Rich Piana δικέφαλοι-τρικέφαλοι είχαν ασυνήθιστο σχήμα και χαμηλό επίπεδο μυϊκού προσδιορισμού, παράλληλα  ήταν καλυμμένα με σχέδια τατουάζ που δημιουργούσαν μια δυσδιάκριτη εικόνα που κάλυπτε λεπτομέρειες και μυϊκό διαχωρισμό. Ο Piana δέχτηκε κριτική όλα αυτά τα χρόνια και μομφές ότι χρησιμοποιεί υπέρμετρα διογκωτικές ουσίες όπως το synthol και το ειδικό προϊόν PMMA.

piana-s

To PMMA (μικροσφαίρες πολυμεθυλομεθακρυλικού εστέρα) είναι ένα εγχυμένο προϊόν που χρησιμοποιώντας με ένα μικροσωλήνα -συσκευής τύπου όπλου, εκχύνεται επιτρέποντας την ταχύτερη και ομαλή διασπορά του προϊόντος κάτω από το δέρμα.
(δείτε στο τέλος του άρθρου μια επικίνδυνη χρήση του προϊόντος στις γυναίκες).

Όλα αυτά ακούγονταν ως ειδήσεις δυσφήμησης, στα αυτιά των χιλιάδων οπαδών του Piana. Διότι αυτό που μετρούσε στη συνείδηση τους ήταν ο τρόπος ζωής του και η ομολογία του ότι σίγουρα χρησιμοποιούσε αναβολικά στεροειδή, χωρίς όμως να αποδεχτεί ότι χρησιμοποιούσε τις παραπάνω ουσίες.

Για ένα star που έβαφε τα μαλλιά του, φορούσε χρωματιστούς φακούς και έκανε πλαστικές επεμβάσεις η εικόνα ήταν το κυρίαρχο ζητούμενο. Ο Piana είχε προκαλέσει μια καταιγίδα στο  διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια, με τις προπονήσεις του, τις ακραίες θέσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη γενική παρουσία του στο διαδίκτυο.  Η καθαρή του αξία το 2017:  2,5 εκατομμύρια δολάρια! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Το άρθρο  Rich Piana πόσο στοιχίζει στην αγορά;

Η εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής  5% ήταν η επένδυση της εικόνας του Piana στο διαδίκτυο. Μια κίνηση που μπήκε στο μάτι άλλων εταιρειών και επαγγελματιών bodybuilders. Τότε πρότεινε πρωτεΐνες και ενεργειακά προϊόντα για βελτίωση, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε αναβολικά στεροειδή!  Ο Piana προκάλεσε με την επιτυχημένη ζωή, με το εντυπωσιακό bodybuilding style..[quote]Ο Rich Piana “σκίαζε” τους παραδοσιακούς bodybuilders που αν και ρίσκαραν με τα φάρμακα τη ζωή τους είχαν πολύ λιγότερες οικονομικές απολαβές [/quote]

maxresdefault (3)

Δημιούργησε ένα κοντινό στρατό φίλων και θαυμαστών, που χτυπούσαν τατουάζ, φορούσαν παντελόνια ¾ και δημιουργούσαν μύες. Όλοι αυτοί συνόδευαν τον Rich (πλούσιο) που σε κάθε εμφάνιση  στις εκθέσεις της βιομηχανίας ή στα show “σκίαζε” τους παραδοσιακούς bodybuilders που αν και ρίσκαραν με τα φάρμακα  τη ζωή τους είχαν πολύ λιγότερες οικονομικές απολαβές, από έναν τύπο που σταμάτησε να διαγωνίζεται στην επαγγελματική σκηνή του bodybuilding.[quote]Αυτός ο τρελάρας δημιουργούσε οπαδούς και αμφισβητούσε το κατεστημένο[/quote]

Ο Piana δεν ανταγωνίζονταν τους bodybuilders ήταν φιλικός με όλους. Ανταγωνιζόταν τον εαυτό του και το σιωπηλό κατεστημένο που δεν έλεγε τίποτα για τα στεροειδή. Η εθνική ομοσπονδία bodybuilding των ΗΠΑ NPC σιωπούσε το ίδιο και η επαγγελματική liga της IFBB.
Αυτός ο τρελάρας δημιουργούσε οπαδούς και αμφισβητούσε το κατεστημένο.
Ναι! Πολλοί κατηγόρησαν τον Piana ως το φαρμακωμένο παλαβό Ντούκι, όμως η αμφισβήτηση ακόμη και σε αυτή την ακραία χημική και επικίνδυνη μορφή ήταν γεγονός.
Πολλοί bodybuilders προτείνουν πρωτεΐνες το ίδιο κάνουν  και οι εταιρείες αλλά δεν αποδέχονται την χρήση steroids. Ο Pianna προκάλεσε όχι τόσο με την χρήση αλλά με την συμπεριφορά του. Τώρα πολλοί θα περιμένουν στη γωνία για να πάρουν αργά και σταθερά τους οπαδούς και το χαμένο έδαφος, από τον πλούσιο… Rich Piana

δείτε επίσης  εδω

Rich Piana δεν θα γίνω ποτέ ένας skinny motherfucker !


 

To PMMA

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 27χρονη Andressa Urach, μια από τις γυναίκες με τα καλύτερα οπίσθια στη Βραζιλία και υποψήφια για τον τίτλο «Miss Bumbum», το 2012.

Φαίνεται πως τα πλούσια προσόντα της δεν είναι φυσικά, αλλά αποκτήθηκαν μετά από πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το νεαρό μοντέλο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η «Daily Mail», το μοντέλο είχε κάνει 2 φορές ενέσεις με τζελ στους μηρούς της για γέμισμα, όμως αργότερα η ουσία αυτή άρχισε να τρώει τους ιστούς των μυών της.

Τι κι αν η καυτή Βραζιλιάνα προχώρησε σε αφαίρεση 400 ml της ουσίας από το κάθε πόδι, θέλοντας να γλυτώσει από τους πόνους που τη βασάνιζαν για μήνες, οι πληγές από την επέμβαση μολύνθηκαν επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην Εντατική από την περασμένη Τρίτη. Όπως είπε και η ίδια στα τοπικά μέσα, το PMMA που έβαλε στους μηρούς της κόλλησε στους μυς, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το σάπισμά τους και φριχτούς πόνους. Για να αντέξει, η Urach παίρνει μορφίνη κάθε 4 ώρες, μαζί με αντιβιοτικά.

Φαίνεται όμως, πως η Μις Οπiσθια έχει εμμονή με τις πλαστικές, καθώς αυτή ήταν η ένατη κοσμητική επέμβαση που έκανε μέσα στα 5 τελευταία χρόνια.
missbooty


 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα