Αρχική » Θα φάτε τις πρωτεΐνες του Mark Wahlberg;

Θα φάτε τις πρωτεΐνες του Mark Wahlberg;

by admin

O Mark Wahlberg ήταν καλός υποκριτής στην ταινία TED όπου ένα θρασύ αρκουδάκι είχε δημιουργήσει μια ισχυρή φιλία μαζί του. Στην πραγματική ζωή ο νέος φίλος και συνεργάτης του Mark Wahlberg είναι ο Tom Dowd συν- ιδρυτής της νέας εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής με την ονομασία Performance Inspired.

main_tomdowd

O Tom Dowd και ο Mark Wahlberg

Όπως δηλώνουν τα νέα συμπληρώματα της Performance Inspired. “Έχουν στόχο να βελτιώσουν την αντοχή, την ταχύτητα, και την αποκατάσταση των αθλητών χωρίς τεχνητά ή συνθετικά στοιχεία που επιβαρύνουν τον οργανισμό. Φυσικά συμπληρώματα ότι καλύτερα για τους ανθρώπους χωρίς ψεύτικα εξώφυλλα και στοιχεία εντυπωσιασμού”

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”cNdLL7sGbv4″]

 Ο Mark Wahlberg δεν ήταν πάντα έτσι, είχε τις σωματικές του αλλαγές, ένα όμορφο μυϊκό διήγημα όπου οι ανάγκες της υποκριτικής τον οδήγησαν στο πειθαρχημένο διατροφικό μοτίβο με τα ωράρια, τις διατροφικές ζυγαριές και το απαιτητικό προπονητικό μοντέλο.
Ταινίες, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις , όλα κινήθηκαν στο ιδανικό προφίλ του επιτυχημένου –γυμνασμένου ηθοποιού που προτείνει προσπάθεια και διατροφική πειθαρχία.
Ήταν καιρός πια,  και για τον Mark Wahlberg να επενδύσει εμπορικά,  στην γοητευτική, μυϊκή του εικόνα … φάτε πρωτεΐνες, από τον Mark!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”P6UpyzCWIGw”]

Κατά καιρούς ακούστηκαν πολλά , ότι π.χ τα πήρε “χοντρά”, τα αναβολικά, ότι δεν μεταμορφώνεσαι τόσο γρήγορα και άνετα, ότι το σώμα δεν είναι ακορντεόν. Όλα αυτά ήταν φημολογίες των κακοπροαίρετων διότι οι οπαδοί έχουν ανάγκη να πιστέψουν ..εσείς το πιστεύτε;

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”NHLJgnvb_hU”]

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα