Αρχική » Θείτσες και Μπαρμπάδες στα αναβολικά θα μας πάρουν το Ψωμί!

Θείτσες και Μπαρμπάδες στα αναβολικά θα μας πάρουν το Ψωμί!

by admin

Εδώ είναι η αποδόμηση ενός στερεότυπου, η διακίνηση δεν γίνεται από μυϊκούς τυπάδες με ένα δάχτυλο φλέβα, και αγριεμένο βλέμμα, έτοιμο για καυγά. Εδώ αναφερόμαστε σε πολυμήχανους, και οξυδερκείς Μπαρμπάδες !  γιους και θείτσες, που κατανόησαν τις ανάγκες της σύγχρονης  χημικής κουλτούρας.

Ναι γίναμε πολλοί ! θα έλεγε ένας γνήσιος, παραδοσιακός ντίλερ των 90s.

  • Βρέθηκαν αναβολικά σε αποθήκη στην Πεύκη τα οποία θα εξετασθούν εάν είναι πρωτότυπα ή αντίγραφα
  • Εξετάζονται πιθανές διασυνδέσεις του κυκλώματος των αντικαρκινικών με ένα ευρύτερο κύκλωμα διακίνησης σκευασμάτων

Περισσότερες από 16 κούτες με αναβολικά βρέθηκαν σε αποθήκη στην Πεύκη

Στην αποθήκη στην Πεύκη οι αστυνομικοί έφτασαν μετά από πληροφορίες για τις κινήσεις ενός ατόμου που σχετίζεται με τον 64χρονο που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και θεωρείται το νούμερο δύο του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα. Στην αποθήκη εντοπίστηκαν αναβολικά, τα οποία θα εξεταστούν εάν είναι πρωτότυπα ή αντίγραφα. Αν πρόκειται για ψευδεπίγραφα φάρμακα θα ανοίξει δρόμος για νέα έρευνα ώστε να εντοπιστεί ο χώρος παρασκευής του και οι πιθανές διασυνδέσεις του κυκλώματος των αναβολικών με παράνομα εργαστήρια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος» η οποία δημοσιεύει και τη φωτογραφία με τα αναβολικά που εντοπίστηκαν ο ιδιοκτήτης της αποθήκης της Πεύκης φέρεται να έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα στη διακίνηση παράνομων αναβολικών.

Βρέθηκε νέο κύκλωμα – παρακλάδι των αντικαρκινικών:
Φωτογραφία με κούτες γεμάτες αναβολικά (εικόνα)

Τα κέρδη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τεράστια και έτσι εξετάζονται τώρα οι πιθανές διασυνδέσεις του κυκλώματος των αντικαρκινικών με ένα ευρύτερο κύκλωμα διακίνησης σκευασμάτων.

Πηγή: Το Έθνος

boss ss

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα