Αρχική » Θεόδωρoς Μελισσάρης γιατί δεν αγωνίζομαι στην IFBB ..ποια είναι τα σχέδια του

Θεόδωρoς Μελισσάρης γιατί δεν αγωνίζομαι στην IFBB ..ποια είναι τα σχέδια του

by admin

O Βετεράνος bodybuilder αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό :

8 εβδομάδες ακόμη για την Ρώμη και ξεκινάμε γράμμωση τώρα…..
Κι επειδή με ρωτάνε αρκετοί γιατί δεν αγωνίζομαι στην IFBB,ενημερωτικά θα πω οτι εχω κερδίσει και πανελλήνιο και Γενικό στο “Πιέρια”,αλλά και ασημένιο μετάλλιο στους μεσογειακούς της συγκεκριμένης ομοσπονδιας το 2001 και δεν εχω κανενα θεμα με την IFBB όμως σιχαίνομαι κυριολεκτικά την εοσδ που την εκπροσωπει στην Ελλαδα γιαυτο και δεν ξανασχολουμαι.
Γενικά εχω αγωνιστεί σε όλες τις ομοσπονδίες σωματικης διαπλασηςστην Ελλάδα και σε ολες με διακρισεις εντος κι εκτός χώρας,όμως κατέληξα να αγωνίζομαι κυρίως στην IBFA γιατί και πολύ καλό επίπεδο αθλητών διαθέτει και είναι και η πιο δίκαιη οργάνωση σωματικής διάπλασης με διαφορά απο τις αλλες και ΕΙΔΙΚΑ απο εοσδ και wabba……
Θυμάμαι τα λόγια του προέδρου Biagio Filizola όταν νίκησα για 2η φορά το Mr Universe φέτος,που με συνεχάρη μετα το τέλος του αγώνα κι εγω του είπα “ευχαριστώ κυριε καθηγητα” και μου λέει “Μην με ευχαριστείς και μην ευχαριστείς κανέναν γιατί κανείς δεν σου έδωσε τίποτα και οτι κέρδισες το κέρδισες μόνος σου”. 22 χρόνια αγωνίζομαι και πρώτη φορά ένιωσα δικαιωμένος! Που νίκησα κι ας είμαι Έλληνας,κι ας μην είμαι αθλητής “κάποιου” ή “αγαπημένο” παιδί κάποιου ή τα διάφορα άλλα καραγκιοζιλίκια που έχω ζήσει κατά καιρούς στο ελλαντα.
Αφήστε λοιπόν τις εξυπνάδες οι νεοσσοί και κοιτάξτε να ξεστραβωθείτε και να δείτε καλά ποιούς στηρίζεται με τις συμμετοχές σας σε αγώνες. Αυτο θα ήταν μια καλή αρχή για να ξανακερδίσει κάποια απτην χαμένη αίγλη του το σπόρ και η IBFA τουλάχιστον υπόσχεται δίκαιους αγώνες.
Πάμε δυνατά!!!????????????????????????????????

 

δείτε επίσης εδώ
  Τα ΧΩΝΕΙ άγρια !
ο KING KAMALI όλοι στο Κουβέιτ
18949949_430736747307538_2874682741482323968_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα