Αρχική » Ιταλός bodybuilder έσπασε το ρεκόρ Ντοπαρίσματος

Ιταλός bodybuilder έσπασε το ρεκόρ Ντοπαρίσματος

by admin

Γίνε σαν έμενα αν μπορείς ..το λένε πολλοί και έχουν δίκιο, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !

Θα ξεκινήσω διαφορετικά πόσες διαφορετικές ντοπές μπορείς να έχεις μέσα στον οργανισμό σου;
Ώστε να γίνεις ο πρωταθλητής  στεροειδών αναβολικών στην Ιταλία, και ταυτόχρονα ο καλύτερος πελάτης !.

Η απάντηση:  ο Ιταλός Giuseppe Ippolito πλησίασε το ιστορικό ρεκόρ των απαγορευμένων ουσιών που ανιχνεύθηκαν σε ένα μόνο δείγμα.. σύνολο 14 διαφορετικές ουσίες !
Ο εθνικός οργανισμός αντιντόπινγκ της Ιταλίας (NADO Italia) επιβεβαίωσε ότι ο bodybuilder σε δείγμα  στο Πρωτάθλημα της ιταλικής ομοσπονδίας Bodybuilding – Italian Federation of Bodybuilding (IFBB) στη Ρώμη στις 2 Ιουλίου βγήκε θετικός.

Ενώ δύο από τα anabolic–androgenic steroids (AAS)  αφορούσαν μεταβολίτες της ίδιας ουσίας (νανδρολόνη),  όπου οι κατευθυντήριες γραμμές που δημοσιεύθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για την καταπολέμηση του ντόπινγκ (WADA) δηλώνουν ότι μπορούν να καταγράφονται δύο (AAS ) για τους μεταβολίτες της νανδρολόνης. «Η ανίχνευση της χρήσης της νανδρολόνης και άλλων 19-κονδυλωδών βασίζεται κυρίως στην ταυτοποίηση του κύριου ουρικού μεταβολίτη 19-νορανδροστερόνης (19-NA) σε συγκέντρωση (προερχόμενη από υδρόλυση με β-γλυκουρονιδάση) μεγαλύτερη από το όριο της απόφασης (DL), όπως καθορίζεται στο Τεχνικό Έγγραφο της DL » , αναφέρει το Τεχνικό Έγγραφο της WADA – TD2014NA: Εναρμόνιση της Ανάλυσης και Αναφοράς των 19-Nστεροειδών που σχετίζονται με τη νανδρολόνη . «Περισσότεροι από ένας μεταβολίτες π.χ.

Αυτός είναι ο πινάκας με τις ουσίες που πήρε ο Giuseppe Ippolito σίγουρα κάποιος τον είχε για πελάτη και τώρα με το θελκτικό μωρό του ανοίγει σαμπάνιες στην παραλία, ενώ φυσάει απαλό αεράκι..

20479438_1743401592355150_4852760999100836084_n

Φαίνεται  πάντως ότι είναι  αμφίβολο το  «ρεκόρ» για τον αριθμό των διαφορετικών ουσιών που ανιχνεύονται σε ένα μόνο δείγμα κατέχονταν από άλλο ιταλό bodybuilder, τον Claudio Stella που είχε δοκιμαστεί θετικά για 20 ουσίες ! στο Βόρειο ιταλικό Πρωτάθλημα Bodybuilding του περασμένου έτους, όταν η ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή (CONI) επιβεβαίωσε ότι επίσης 11 bodybuilders είχαν δοκιμαστεί θετικά. Ο Stella ήταν θετικός για: Αναστροζόλη, κανρενόνη, Indapamide, τορασεμίδιο, β-Boldenone, Boldenone μεταβολίτη, Drostanolone, Drostanolone μεταβολίτη, Oxandrolone, Oxandrolone μεταβολίτες, τρεμπολόνης μεταβολίτη, Φλουοξυμεστερόνη μεταβολίτες, λετροζόλη, λετροζόλη μεταβολίτη, Mesterolone μεταβολίτη, Tamoxifen μεταβολίτη, Stanozolol μεταβολίτες, μεταβολίτες sibutramine, 19-Noretiocholanolone, 19-Norandrosterone> DL.

 

δείτε επισης εδώ

 Μυϊκό ρεζιλίκι στην Ιταλία!
Ποιος είσαι Ρε φίλε.. ο Mr. Κοκτέιλ!

stella-726x400 (1)

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα