Αρχική » Κάντε ένα πρωτεϊνικό συμβόλαιο για το βασάλο!

Κάντε ένα πρωτεϊνικό συμβόλαιο για το βασάλο!

by admin

Ο Νεαρός αθλητής πρέπει να εισπράξει τον κόπο του και από τις πρωτεΐνες, είναι θέμα image για τον χώρο, ούτος ή άλλως δεν ρίσκαρε τόσα πολλά όπως οι παρακάτω:

it’s too risky !

Όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες αποφασισμένοι άντρες έζησαν και ζουν με την Πιστόλα, στον κρόταφο. Καθημερινά παίζουν ρώσικη ρουλέτα με τα χημικά βελτιωτικά. Ξηλώνονται οικονομικά, τρώνε σαν γορίλες , γυμνάζονται , μαλώνουν με την φιλενάδα τους  και ζουν σε ένα μονότονο μοτίβο με το ταμπεράκι, τον αλτήρα και το χημικοτροποδοσολογικό κοκό,  και από πάνω έχουν πολλά “ανοικτά μυαλά” να τους κατηγορούν για μαλακία.

Αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να δυσκολεύονται οικονομικά και  να δουλεύουν σε μέρη που χρειάζεται να παίξεις βρωμόξυλο, άλλοι γίνονται ΝΤΙΛΕΡΣ σε υποψήφιους μυϊκούς καψούρηδες, άλλοι το παλεύουν δείχνοντας προπόνηση σε ανθρώπους που ονειρεύονται να γίνουν ΝΤΟΥΚΙΑ.

Για first Time τα media ασχολήθηκαν τόσο έντονα με το “αλήτικο” bodybuilding, μια κοινωνία που αναγνώρισε για πρώτη φορά ότι άντρες και γυναίκες σφίχτερμαν και σφίχτεργουμαν μπορούν να συμμετάσχουν σε μια  προώθηση, σε μια  δημοσιότητα του σώματος. Ότι δεν έκαναν οι αγώνες, οι διαγωνισμοί και  οι ντουντούκες μιας κλειστής κοινότητας το δημιούργησε το τηλεοπτικό γυαλί .

 Βασάλος privilege πρέπει να εισπράξει!

Πολλοί πρωτεινάδες έχουν τώρα την ευκαιρία διαμέσου του νεαρού αθλητή να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ένα τεράστιο κοινό, φυσικά κάποιοι θα υποστήριξαν ότι έχει ανέβει το κασέ, ΟΚ, Να η ευκαιρία! Όλοι, δεν αγωνίζονται και ρισκάρουν όλα αυτά τα χρόνια; για να επιτύχουν αυτό που κατάφερε ο νεαρός βασάλος; για αυτό δεν επιβραβεύονται τόσα χρόνια με τα λίγα, ήρθε ώρα για τα πολλά.

O κόσμος θέλει θέαμα είτε είναι τσίρκο, είτε είναι bodybuilding, είτε είναι καυγάς στην ελληνική βουλή. Οι άνθρωποι δεν θα ρωτήσουν πόσους Ντενεκέδες φάρμακο έχεις καταναλώσει, και εάν κινδυνεύεις από καρδιά, νεφρά, συκώτι ή εάν πάθεις εγκεφαλικό.

Το να βγάλεις το βρακί σου και να περπατάς στην πλατεία συντάγματος είναι ηλίθιο και πρόσκαιρο , το να σου βγάλουν οι άλλοι το βρακί και να το ωραιοποιούν τηλεοπτικά προβάλει σασπένς και ιντριγκάρει κόσμο που ποτέ δεν θα γυρνούσε το κεφάλι να δει μιστερούδες και μιστεράδες. Τώρα είναι  η ευκαιρία, η TV είναι δεκτική να γνωριστεί με την μυϊκότητα,  κάποιοι και κάποιες πρέπει να το εκμεταλλευτούν!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα