Αρχική » Κάνε ζωάρα και Σώμα! ο Flex Lewis το κάνει..

Κάνε ζωάρα και Σώμα! ο Flex Lewis το κάνει..

by admin

Με αυτό το άρθρο θα ευτυχήσουν οι ΝΤΙΛΕΡ αναβολικών – στεροειδών – και ωφέλιμων διουρητικών και πεπτιδίων, διότι θα ανεβαίνουν οι δουλειές,  και θα βάλουν λουκέτο παρωχημένοι μυικοί ιερείς και παρατρεχάμενοι.

Όσοι fans μας παρακολουθούν, έχουν διαπιστώσει πως κατά περιόδους δημοσιεύονται video και φωτογραφίες, από μια πλούσια διατροφική συνήθεια που ακολουθούν οι σύγχρονοι μυώδεις ήρωες, και  διαφέρει από την συνεχή δίαιτα, ρύζι νερόβραστο κοτόπουλο κ.α  κάτι που συνήθως επιβάλλεται στην κοινή γνώμη ως νομοτέλεια.

Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα οι επαγγελματίες bodybuilders απολαμβάνουν την καθημερινότητα τους, ως αποτέλεσμα της νέας βιοχημικής εξέλιξης και της διαφορετικής προσέγγισης. Είναι αυτό που στην αργκό γλώσσα ονομάζεται ζωάρα !

Flex Lewis: «Βάζω κέτσαπ σε όλα για να γίνει πιο γευστικό».
Φωτογραφία: Ken McKay / ITV / REX / Shutterstock

3216

Παρακάτω το αφιέρωμα του guardian
στην διατροφική ζωάρα του Flex Lewis


[quote]τη μουστάρδα, την χρησιμοποιούσα για τα πάντα! [/quote]

432d5c82d476d777e8b6e5800ec48813ff4bc8fa

ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

Ο Flex Lewis αναφέρει πως είχε προβλήματα με το να μην αισθάνεται πεινασμένος, ακόμη και από τη στιγμή που γεννήθηκε!  Έτσι όταν εισήλθε  στο bodybuilding , έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να προπονήσει την όρεξή του όπως το το σώμα του. Ξυπνάω κάνοντας cardio, αυτό είναι σαν τον καφέ μου, αναφέρει ο bodybuilder.  Στη συνέχεια, έχω τρία τηγανητά αυγά, 6-8oz (περίπου μισό) στήθος κοτόπουλου στη σχάρα και ένα μπολ με Κρέμα Ρύζι [ζαχαρωμένο αμερικανικό ρύζι με χυλό ρυζιού αντί για βρώμη]. Το πρωινό είναι το αγαπημένο μου γεύμα, επειδή έχω ένα γλυκό δόντι και είναι το πιο γλυκό πράγμα που τρώω όλη μέρα. Συμπληρώνει επίσης  τα γεύματα του με πολυβιταμίνες,  και ωμέγα 3-6- 9.

Κρέμα Ρύζι 

91SLZh+eA1L._SX522_

Μεσημεριανό

Αναφέρει ο Flex Lewis: Έχω ένα σύστημα με το οποίο τροφοδοτώ το σώμα μου για μια προπόνηση και στη συνέχεια τροφοδοτώ και πάλι το σώμα μου, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάμεσα στην προπόνηση, η πρόσληψή μου περιλαμβάνει ένα ρόφημα  πρωτεϊνών, στήθος κοτόπουλου στη σχάρα και άσπρο ρύζι στον ατμό. Έβαλα επίσης το κέτσαπ σε όλα! για να γίνει πιο γευστικό. Τα γεύματα MegaFit προετοιμάζουν τα πάντα για μένα και μου στέλνουν 28 γεύματα την εβδομάδα!  Όλα αυτά ο Mr Olympia τα τοποθετεί στο φούρνο μικροκυμάτων.

MegaFit Meals = ζωάρα !

tt

Σνακ

Δεν μου αρέσει το σνακ λόγω της ποσότητας φαγητού που τρώω – πέντε με έξι γεύματα την ημέρα – και ένα σνακ θα σκοτώσει την όρεξη που χρειάζομαι για το επόμενο γεύμα μου! Είχα κάνει δοκιμές  για αλλεργία στα τρόφιμα πριν από 18 μήνες και άλλαξε τη ζωή μου, αναφέρει ο  Flex Lewis, για να ανακαλύψω ότι ήμουν αλλεργικός στη μουστάρδα όλο αυτό τον καιρό.Το αίσθημα της ευημερίας, της πέψης και της αντοχής μου έκανε μια στροφή προς το καλύτερο, αναφέρει ο Lewis.[quote]Αλλά πηγαίνω στο Factory Cheesecake για επιδόρπιο! Ο ουρανίσκος μου είναι τόσο ευαίσθητος [από τη δίαιτα] που μου αρέσει να επωφεληθώ![/quote]

giftcard_yellow_fresh_strawberry

Βραδινό

Το στήθος κοτόπουλου, το ρύζι και τα πράσινα λαχανικά είναι το τελευταίο μου γεύμα της ημέρας. Κάθε εβδομάδα, προσπαθώ να χάσω 2-3 κιλά σωματικού βάρους, έτσι επιτρέπεται να έχω ένα γεύμα εξαπάτησης ! Τη γυναίκα μου της αρέσει η πίτσα και νομίζει ότι είμαι τρελός επειδή προτιμώ το σούσι. Αλλά πηγαίνω στο Factory Cheesecake για επιδόρπιο! Ο ουρανίσκος  μου είναι τόσο ευαίσθητος [από τη δίαιτα] που μου αρέσει να επωφελούμαι!

 

δείτε επίσης εδώ άρθρα
για την επαγγελματική ζωάρα 
MASA-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα