Αρχική » Κοκαΐνη τόσο γλυκιά πήρε και ο Τάισον Φιούρι-διέθεσε τα ρουθούνια του!

Κοκαΐνη τόσο γλυκιά πήρε και ο Τάισον Φιούρι-διέθεσε τα ρουθούνια του!

by admin

Είναι το Ναρκωτικό των πλουσίων, είναι εν μέρει και το βελτιωτικό της Αθλητικής ελίτ. Δεν ενδείκνυται για φτωχά πρεζονάκια. Είναι η πεμπτουσία της ευχαρίστησης. Ο Σίγκμουντ Φρόιντ  την χαρακτήρισε “μεγαλειώδη ουσία”.

Παρακάτω μια μικρή αναφορά για την κοκαΐνη, αλλά και για την νοοτροπία χρήσης στον αθλητισμό,  (Τάισον Φιούρι  έπαιρνε Κοκαΐνη + Deca)  όπου δεν είναι η πρώτη φορά, που Ναρκωτικά και Αναβολικά –Στεροειδή γίνονται ένα χαρμάνι. Ουσιαστικά υπερδιέγερση και δύναμη , ευφορία και μυϊκός τσαμπουκάς (Deca Durabolin –ναδρολόνη) τι πιο απλό, τι πιο παραδοσιακό, το πράττουν εδώ και δεκαετίες ακόμη και η ελίτ, δεν είναι κουτορνίθια να παίρνουν ένα φορτηγό φάρμακα για να επιτύχουν, αντίθετα με κάποιους  άλλους που έχουν πάρει μια αποθήκη φάρμακα για να συμμετάσχουν σε αγώνες Mr. ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

Η κοκαΐνη είναι κρυσταλλική ουσία, που επηρεάζει την μεσομεταιχμιακή οδό ανταμοιβής, και συνεπώς είναι εθιστική! Προκαλεί ευφορία και σε σπρώχνει να βλέπεις την ζωή με φιλόδοξο τρόπο, κυρίως την στιγμή που θα την βάλεις στα ρουθούνια σου.

Είναι τονωτική για το κεντρικό νευρικό σύστημα και ταυτόχρονα καταπιέζει την όρεξη. Α! Για αυτό η τραγουδίστρια έχει τόση ενέργεια ; και είναι τόσο αδύνατη!

Εισάγοντας στον οργανισμό κοκαΐνη έχουμε ένα ολιγόλεπτο χρονικό διάστημα ευφορίας, ο μηχανισμός κανονικής μετάδοσης των  νευρικών σημάτων εξουδετερώνεται και νιώθεις “ηδονικά ερεθίσματα” με  την χρήση κοκαΐνης είναι πιο εύκολο να μιλάς, έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να σκέφτεσαι πιο γρήγορα! πιο έξυπνα! και να αποκτάς εμπιστοσύνη. Έχεις πολύ ενεργητικότητα! και η κούραση εξαφανίζεται!.

Ωστόσο, αυτή η βελτίωση της διάθεσης διαρκεί πάντα για μια μικρή χρονική περίοδο. Όταν ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΥΤΑΙ  η  Ντοπαμίνη η ουσία έχει χάσει πλέον την επίδρασή της, το ευχάριστο συναίσθημα  έχει αντιστραφεί: νιώθεις εξουθενωμένος διακατέχεσαι από κακή ψυχολογία και αυτό ίσως σε οδηγήσει στο να ξεκινήσεις να πίνεις πάλι κοκαΐνη.

Ο Τάισον Φιούρι είναι όλο αυτό, όπως διέρρευσε βρέθηκε θετικός στο βασικό στοιχείο της κοκαΐνης, την βενζοϋλεκγονίνη. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ESPN δεν είναι η πρώτη φορά για τον Φιούρι. Η βρετανική ομοσπονδία μποξ, τον είχε τιμωρήσει, για ένα δείγμα ούρων του, τον Φεβρουάριο του 2015, εννέα μήνες πριν κερδίσει τον  Βλάντιμιρ Κλίτσκο και κατακτήσει  τον τίτλο, εκεί, είχε βρεθεί θετικός σε  χρήση ναδρολόνης.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα