Αρχική » Κορωνοϊός- Euro 2020: Αναβάλλεται για το 2021

Κορωνοϊός- Euro 2020: Αναβάλλεται για το 2021

by admin
Ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις δύο τηλεδιασκέψεις στην οποία η UEFA συζήτησε με την ECA, δηλαδή τους συλλόγους, και την FIFpro, τους ποδοσφαιριστές.
Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έκανε γνωστή την πρόθεσή της για αναβολή του EURO, προτείνοντας να διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021, ώστε να δοθεί προτεραιότητα στις διασυλλογικές διοργανώσεις της και στα εθνικά πρωταθλήματα.
Τώρα  αναμένεται η δεύτερη τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα πάρουν μέρος οι εκπρόσωποι των 55 Ομοσπονδιών στην οποία θα επικυρωθεί η απόφαση για το Euro και θα γίνει γνωστό τι θα γίνει με τα εθνικά πρωταθλήματα. Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε με σχετική της ανάρτηση η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νορβηγίας.

The quadrennial championship, one of the most important events on the sport’s calendar, was scheduled for this summer but will now be moved to 2021 because of the coronavirus outbreak.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα