Αρχική » Λάμπρου ζητά Συγγνώμη..Η κοιλιά μου φαινόταν θολή!

Λάμπρου ζητά Συγγνώμη..Η κοιλιά μου φαινόταν θολή!

by admin

Ενημέρωση είχαμε από τον αθλητή Λάμπρου όπου διαβάζουμε ότι ζητά Συγγνώμη! Παράλληλα φίλοι και γνωστοί στέλνουν εμψυχωτικά μηνύματα

Το μήνυμα συγγνώμη

Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη σε όλους όσους απογοήτευσα την Κυριακή.
Πρώτα από τον εαυτό μου, μετά από τον προπονητή μου Stauros Trioulidisκαι τον χορηγό μου Fitness-Warehouse.gr και στη συνέχεια από την κοπέλα μου Despoina, που ταξίδεψε από τόσο μακριά για να με δει, και από όλο το κόσμο που περίμενε κάτι παραπάνω από μένα.
Δεν ήμουν αυτός που έπρεπε και το ασημί δε πάει καθόλου στο στήθος μου! 
Δε μπορώ να πω τι ακριβώς έφταιξε γιατί δε ξέρω. Λίγο το άγχος που οδήγησε στο να μη πατάω καλά την κοιλιά μου, λίγο το υπερβολικό λάδι που μπήκε πριν ανέβω στη σκηνή, αλλά η κοιλιά μου επάνω στη σκηνή φαινόταν ΘΟΛΗ και όσοι με είδαν λίγο πριν ξέρουν οτι δεν ήμουν έτσι όχι μόνο ώρες, αλλά και μέρες πριν!
Υπόσχομαι να διορθώσω αυτά τα λάθη μου και παίρνω εξολοκλήρου την ευθύνη για ότι έγινε. Για ακόμα μια φορά αδίκησα τον εαυτό μου αλλά έχω σχεδόν 11 μέρες για να επανορθώσω και θα το κάνω γιατί ξέρω ότι μπορώ!!!
Τα λέμε στο Diamond Cup στις 19 του μήνα και ελπίζω να έχω όχι ένα αλλά 2 χρυσά επάνω στο στήθος μου και μια κάρτα IFBB Elite Pro που είναι και ένα από τα όνειρα μου….
Stay tuned!!!

Τα μηνύματα συμπαράστασης στον απογοητευμένο αθλητή 

 Χρήστος Χειλάς Είναι αξιοθαύμαστο ένας φοβερός αθλητής να έχει και αντίστοιχα καλό ήθος, εσύ έχεις και τα δύο, συγχαρητήρια και μην σταματάς πουθενά ????


John Adams Xristina Adams I karta einai konta kai diafono sto oti apogoiteyses…isoyn exairetikos toxeis gia tin katigoria to xereis oi agones den stamatoun…tha tin pareis giati to axizeis ti stigmi poy prepei.soon very soon!!keep going!!????????????????????????


Γιαννης Αλιμπερτης Agorina m!                   

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα