Αρχική » Λάμπρου θα μπορούσα να φάω άνθρωπο!

Λάμπρου θα μπορούσα να φάω άνθρωπο!

by admin

Δηλώσεις από το νεαρό αθλητή της IFBB, Λάμπρου, που προετοιμάζεται για το event της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης ΕΟΣΔ …παρακάτω δηλώνει:

5 μέρες για το Πανελλήνιο της IFBB.
Έχω πεινάσει τόσο που θα μπορούσα να φάω άνθρωπο αλλά δε με ενδιαφέρει πλέον καθόλου. Στόχος μου είναι να ξυπνήσω την Κυριακή τόσο κομμένος που θα φοβηθώ τον ίδιο μου τον εαυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαι ενα κλικ πάνω από το EVLS Prague Showdown και έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό για να το πετύχω! Άλλωστε δεν έχει νόημα να πηγαίνεις σε αγώνα και να είσαι χειρότερος από τον προηγούμενο. Ξεπέρασα τον εαυτό μου στην Πράγα και ήρθε η ώρα να το κάνω και πάλι.
Ευχαριστώ τον κ.Stauros Trioulidis που είναι δίπλα μου με οποιο τρόπο μπορεί αν και αρκετά μακριά και προσπαθεί με κάθε τρόπο να με κρατήσει επικεντρωμενο στο στόχο μας.
Επίσης ευχαριστώ το Fitness-Warehouse.gr που με τη βοήθεια του μετά την Πράγα καταφέραμε να φτάσουμε ένα κλικ πάνω.
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται την Κυριακή και μακάρι η προσέλευση στον αγώνα να είναι ανάλογη της σημασίας του!
Stay tuned!

13775937_1226414887409567_6322889174755497254_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα