Αρχική » Μένιος Σεράνης ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά για τις ΑΘΛΙΕΣ συνθήκες στο οικονομικό κομμάτι!

Μένιος Σεράνης ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά για τις ΑΘΛΙΕΣ συνθήκες στο οικονομικό κομμάτι!

by admin

Ο bodybuilder Μένιος Σεράνης με δημόσια αναφορά του περιγράφει τις συνθήκες που επικρατούν στο σύγχρονο bodybuilding. Όπως τονίζει: Εγώ ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά για τις ΑΘΛΙΕΣ συνθήκες στο οικονομικό κομμάτι του χώρου αυτού.Κατά τη γνώμη μου, όποιος ξεκινάει αυτό το άθλημα (που άθλημα το λες και δεν το λες) και έχει στο μυαλό του ότι θα βγάλει λεφτά, είναι βαθιά ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!!


Επαγγελματικό Bodybuilding
Ποια είναι η πραγματικότητα πλέον;
Κάνεις μια πολυετή “θυσία” , ξοδεύοντας μια ολόκληρη περιουσία σε χρήματα, χρόνο, ρισκάρεις την υγεία σου, τις σχέσεις σου με τους άλλους (αναφέρομαι σ’ εκείνους που αγαπάς και θέλεις δίπλα σου), αφαιρείς χρόνια από τη ζωή σου και κάποια στιγμή αααααααν είσαι τυχερός και έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες και βρεθεί σε ευθυγράμμιση ο Πλούτωνας με τον Δία, τότε ίσως καταφέρεις να πάρεις την επαγγελματική κάρτα του Bodybuilding, να γίνεις δηλαδή επαγγελματίας αθλητής (ένα πολύ μικρό ποσοστό του συνόλου των αθλητών το πετυχαίνουν αυτό, για να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι και πόσο κόπο και θυσίες προϋποθέτει).
Και αφού θα είσαι ένας στους εκατοντάδες χιλιάδες των αθλητών κάθε χρονιά που θα καταφέρουν να γίνουν Pro bbers, θα συμμετέχεις εκ νέου σε επαγγελματικούς αγώνες πλέον.
Όταν λέμε ότι κάποιος είναι “επαγγελματίας” προφανώς εννοούμε ότι αμοίβεται επαρκώς από το άθλημα του και ακόμη καλύτερα θα λέγαμε ότι κερδίζει ένα σεβαστό ποσό ετησίως, πολύ μεγαλύτερο από τον μέσο όρο εργαζομένων.
Διότι ως επαγγελματίας αθλητής αναγκάζεται κάποιος να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον χώρο αυτό και το άθλημα του, τις βαριές προπονήσεις του, την αυστηρή διατροφή του, να έχει την απαιτούμενη ξεκούραση, να έχει το ελάχιστο δυνατό στρες κλπ.
Βλέποντας εσείς αυτή τη φωτογραφία με τον εν λόγω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ αθλητή του Bodybuilding, έχοντας λάβει την 3η θέση σε έναν επαγγελματικό αγώνα, να κρατάει μια επιταγή του αμύθητου ποσού των 1.000$, τι σκέψεις περνούν από το μυαλό σας; Είτε είσαστε κι εσείς αθλητές είτε απλά θεατές/παρατηρητές;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Επαγγελματικό Bodybuilding ???? Ποια είναι η πραγματικότητα πλέον; Κάνεις μια πολυετή “θυσία” , ξοδεύοντας μια ολόκληρη περιουσία σε χρήματα, χρόνο, ρισκάρεις την υγεία σου, τις σχέσεις σου με τους άλλους (αναφέρομαι σ’ εκείνους που αγαπάς και θέλεις δίπλα σου), αφαιρείς χρόνια από τη ζωή σου και κάποια στιγμή αααααααν είσαι τυχερός και έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες και βρεθεί σε ευθυγράμμιση ο Πλούτωνας με τον Δία, τότε ίσως καταφέρεις να πάρεις την επαγγελματική κάρτα του Bodybuilding, να γίνεις δηλαδή επαγγελματίας αθλητής (ένα πολύ μικρό ποσοστό του συνόλου των αθλητών το πετυχαίνουν αυτό, για να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι και πόσο κόπο και θυσίες προϋποθέτει). Και αφού θα είσαι ένας στους εκατοντάδες χιλιάδες των αθλητών κάθε χρονιά που θα καταφέρουν να γίνουν Pro bbers, θα συμμετέχεις εκ νέου σε επαγγελματικούς αγώνες πλέον. Όταν λέμε ότι κάποιος είναι “επαγγελματίας” προφανώς εννοούμε ότι αμοίβεται επαρκώς από το άθλημα του και ακόμη καλύτερα θα λέγαμε ότι κερδίζει ένα σεβαστό ποσό ετησίως, πολύ μεγαλύτερο από τον μέσο όρο εργαζομένων. Διότι ως επαγγελματίας αθλητής αναγκάζεται κάποιος να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον χώρο αυτό και το άθλημα του, τις βαριές προπονήσεις του, την αυστηρή διατροφή του, να έχει την απαιτούμενη ξεκούραση, να έχει το ελάχιστο δυνατό στρες κλπ. Βλέποντας εσείς αυτή τη φωτογραφία με τον εν λόγω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ αθλητή του Bodybuilding, έχοντας λάβει την 3η θέση σε έναν επαγγελματικό αγώνα, να κρατάει μια επιταγή του αμύθητου ποσού των 1.000$, τι σκέψεις περνούν από το μυαλό σας; Είτε είσαστε κι εσείς αθλητές είτε απλά θεατές/παρατηρητές; Εγώ ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά για τις ΑΘΛΙΕΣ συνθήκες στο οικονομικό κομμάτι του χώρου αυτού. Κατά τη γνώμη μου, όποιος ξεκινάει αυτό το άθλημα (που άθλημα το λες και δεν το λες) και έχει στο μυαλό του ότι θα βγάλει λεφτά, είναι βαθιά ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!! Θα επεκταθω περισσότερο επί του θέματος σε βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube (Menios Seranis TV), γιατί κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους!! Είμαι ΥΠΕΡ του συγκεκριμένου lifestyle όσο δε λέγεται, όχι στην ακραία έκφανση του με την κατάχρηση φαρμάκων κλπ, αλλά με μέτρο σε όλα ώστε να υπάρχει (εάν είναι δυνατόν) μια ισορροπία. ➖➖➖➖➖➖➖

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????????????????????? (@menios_seranis) στις

Εγώ ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά για τις ΑΘΛΙΕΣ συνθήκες στο οικονομικό κομμάτι του χώρου αυτού.
Κατά τη γνώμη μου, όποιος ξεκινάει αυτό το άθλημα (που άθλημα το λες και δεν το λες) και έχει στο μυαλό του ότι θα βγάλει λεφτά, είναι βαθιά ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!!
Θα επεκταθω περισσότερο επί του θέματος σε βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube (Menios Seranis TV), γιατί κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους!!
Είμαι ΥΠΕΡ του συγκεκριμένου lifestyle όσο δε λέγεται, όχι στην ακραία έκφανση του με την κατάχρηση φαρμάκων κλπ, αλλά με μέτρο σε όλα ώστε να υπάρχει (εάν είναι δυνατόν) μια ισορροπία.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα