Αρχική » Μίλησε για τα σακατεμένα νεφρά αλλά και για άλλους που τα πήραν χοντρά!

Μίλησε για τα σακατεμένα νεφρά αλλά και για άλλους που τα πήραν χοντρά!

by admin

Παρακάτω θα δείτε την συνέντευξη του Tom Prince  που μίλησε για τα σακατεμένα νεφρά αλλά και για άλλους που τα πήραν χοντρά! αλλά και πως ο Shawn Ray είχε βγάλει στην σέντρα (απογύμνωσε) τον Chad Nicholls  διερωτώμενος, πως είναι δυνατόν να έχουν πάθει όλοι την ίδια ζημιά;
O Tom Prince απαντά ότι είναι  interesting coincidences …ενδιαφέρουσες συμπτώσεις! Επίσης ο Tom Prince είναι κατά των μαγικών απαντήσεων που ψάχνουν οι άνθρωποι σήμερα  (bodybuilders) με την κατάχρηση  ινσουλίνης και ορμονών, πιστεύοντας παράλληλα πως το πλεονέκτημα είναι στην προπόνηση και λιγότερο στην ορμονική κατάχρηση, παρακάτω η συνέντευξη.


Η συνέντευξη

Το δηλώνει ο Tom Prince στο 6:08 η καλύτερη θέση που κατέκτησα ήταν η 3η στην Νύχτα των πρωταθλητών, το 2001. Σε αυτή την συνέντευξη ο 50χρονος σήμερα Prince αναπολεί τις στιγμές του παρελθόντος μιλώντας στον Shawn Ray. O Prince  τα πρώτα χρόνια διέμενε στην Φλόριντα των ΗΠΑ αλλά η ζωή του άλλαξε  όταν έγινε επαγγελματίας το 1997 . Αν και δεν ήταν μέσα στην πρώτη εξάδα των επαγγελματιών  (4:14) έβγαλε 130.000 δολάρια για έξι χρόνια που έκανε καριέρα. Αντίθετα νωρίτερα το 1995 ο Tom Prince όταν για πρώτη φορά συνέστησε τον Chris Cormier είχε συζητήσει  για το συμβόλαιο και τις απολαβές ενός επαγγελματία (οι περισσότεροι είχαν υπογράψει με τον weider)  (4:37)  οπού αν και ο Cormier ήδη από το 1994 είχε μια 6η θέση στο Mr Olympia δεν φαινόταν να έχει αξιόλογες οικονομικές απολαβές.

Στο 5:36 ο  Tom Prince αποδέχεται ότι συνεργάστηκε με τον γκουρού Chad Nicholls ξεκινώντας ήδη από τους εθνικούς αγώνες των ΗΠΑ (NPC) . Στο 5:55 ο Shawn Ray θυμάται την εντυπωσιακή εμφάνιση του Tom Prince με τα τεράστια πόδια!

Ο  Tom Prince απαντά ότι κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του παρελθόντος όλοι αγαπούν την εποχή τους, αλλά ο ίδιος πιστεύει πως στα 90s βγήκαν οι καλύτεροι bodybuilders!

O Tom Prince μετά το 8:54 λέει ότι όταν σταμάτησε το bodybuilding η γυναικά του (είναι παντρεμένος εδώ και 25 χρόνια) ξεκίνησε μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων, με τα χρόνια κατάφεραν να αναπτύξουν την επιχείρηση και να έχουν σήμερα 77 υπαλλήλους. Μετά το 10:08 ο Tom Prince μιλά για την ασθένεια που είχε με τα νεφρά του. Έκανε μεταμόσχευση μετά από χρόνια το 2012.


Σημ. ΒS O Tom Prince αποχώρησε από το αγωνιστικό bodybuilding το 2004 μετρά τον διαγωνισμό του Ironman λόγω νεφρικής ανεπάρκειας, ακολούθησαν  θεραπείες αιμοκάθαρσης 3 φορές την εβδομάδα! για 5 ώρες, από τις 4 π.μ. έως τις 9 π.μ. για να φιλτραριστεί και να καθαρίσει το αίμα του, ώστε να παραμείνει στην ζωή, Όλα αυτά έλαβαν τέλος όταν στις 17 Ιουνίου 2012 έκανε μεταμόσχευση νεφρού.

Στο 10 :55 ο Tom Prince μιλά για την Εστιακή Τμηματική Σπειραματοσκλήρυνση (FSGS) σπειραματική νόσος ουλές (σκλήρυνση) στους νεφρούς. Οι ουλές μπορεί να συμβούν εξαιτίας μιας λοίμωξης ή φαρμάκου ή μιας νόσου που επηρεάζει ολόκληρο το σώμα, όπως ο διαβήτης, η λοίμωξη από τον HIV, η δρεπανοκυτταρική νόσο ή ο λύκος.


Στο 12:06 o Shawn Ray ερωτο-απαντά, και είναι καυστικός αναφερόμενος στην εισβολή των γκουρού και συγκεκριμένα στο αγκάλιασμα του Chad Nicholls στους bodybuilder’s, όπως οι Flex Wheeler, Paul Dillett, Nasser El Sonbaty, Don Long, Tom Prince …που τους πιο πολλούς τους σακάτεψε τα νεφρά!

Η απάντηση του Tom Prince στο 12:48 είναι πως ο Chad Nicholls είναι από τους καλύτερους φίλους του και δεν θα ήθελε σε αυτή την περίπτωση να μιλήσει μιας και όλοι είχαν πάρει τις αποφάσεις τους. Ο Shawn Ray  ΕΠΙΜΕΝΕΙ ! διερωτώμενος, πως είναι δυνατόν να έχουν πάθει όλοι την ίδια ζημιά; Και ο Tom Prince απαντά ότι είναι  interesting coincidences …,ενδιαφέρουσες συμπτώσεις! (12:58) επίσης ο Tom Prince δεν συσχετίζει τις αρρώστιες με τις ποσότητες των φαρμάκων , δίνοντας παραδείγματα bodybuilders που πήραν λιγότερα και νόσησαν και άλλων Milos Sarcev και Craig Titus που πήραν περισσότερα και ζουν! (13:31)


Ενδιαφέρον έχει η απάντηση του Tom Prince μετά το 14:4O όπου ονοματίζει φάρμακα όπως η τεστοστερόνη,  Deca-Durabolin (νανδρολόνη) Winstrol (Στανοζολόλη) Στανοζολόλη,  Αυξητική ορμόνη (Growth hormone) Σε ερώτημα του Shawn Ray,  15:04 για την σημερινό χημικό πόλεμο την υπέρμετρη χρήση ινσουλίνης και ορμονών, ο Tom Prince είναι κατά των μαγικών απαντήσεων που ψάχνουν οι άνθρωποι σήμερα  (bodybuilders) , πιστεύοντας παράλληλα πως το πλεονέκτημα είναι στην προπόνηση και λιγότερο στην ορμονική κατάχρηση.


Στο 20:19 αξία έχει η ερώτηση του Shawn Ray όπου πρώτα κάνει αναφορά στην λευχαιμία του bodybuilder Dennis Newman, τα προβλήματα στα νεφρά του Flex Wheeler και το ακρωτηριασμένο του πόδι. Τι θα συμβούλευε ο Tom Prince στους νέους, επίδοξους bodybuilders; Ενδιαφέρον έχει παρακάτω η απάντηση του Prince για τις ιατρικές εξετάσεις και την εξέταση στο αίμα…

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα