Αρχική » Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν βάζει πλώρη για το Nomads του ΑΝΤ1

Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν βάζει πλώρη για το Nomads του ΑΝΤ1

by admin

Όπως αναφέρουν τα media η αθλήτρια Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν..Επιθυμεί διακαώς να πάρει εκδίκηση από πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor… αυτό αναγράφει το www.zappit.gr

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπήκε στο Survivor, η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν βάζει πλώρη για το Nomads του ΑΝΤ1. Η πρώην σύντροφος -όπως η ίδια ισχυρίζεται- του όμορφου Κωνσταντίνου, αποφάσισε να περάσει από κάστινγκ για το νέο ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Espresso, η εντυπωσιακή γυμνάστρια πέρασε τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 Κύπρου λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης, φορώντας ένα μικροσκοπικό σορτσάκι, μαύρο και μαύρο μπουστάκι που άφησε τους κοιλιακούς της σε κοινή θέα. Η καλλονή συμπλήρωσε την αίτησή της με τον αριθμό συμμετοχής 1,753 και στις τηλεοπτικές δηλώσεις της είπε: «Το ήθελα από καιρό να παίξω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Φαίνεται, πολύ συναρπαστικό και στόχος μου είναι το έπαθλο».

επισης στο www.showtimecy.com

Ολοκληρώθηκαν οι ακροάσεις για το εντυπωσιακό ριάλιτι επιβίωσης Nomads, που έρχεται το Φθινόπωρο στον Αντέννα.

Το ενδιαφέρον των Κυπρίων για συμμετοχή στο παιχνίδι είναι τεράστιο. Στο βίντεο που ακολουθεί, είδαμε τον ηθοποιό Πανίκο Πιλάλη να διεκδικεί μία θέση στο παιχνίδι, ενώ έκανε δηλώσεις και η πολυσυζητημένη “σύντροφος” του Κωνσταντίνου Βασσάλου, του πρώην παίκτη του Survivor, αθλήτρια Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν.

Θα θυμάστε τον ντόρο που έγινε με την αποκάλυψη των μηνυμάτων που αντάλλαξαν, σε μια προσπάθεια της Μαρί-Ρόουζ να αποκαταστήσει την εικόνα της, μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασσάλου ότι ελεύθερος μπήκε στο παιχνίδι και ελεύθερος βγήκε, ενώ η Κύπρια αθλήτρια είχε παρουσιαστεί ως σύντροφός του. Μάλιστα, ο ίδιος της είχε αναφέρει ότι έδωσε το τηλέφωνό της στην παραγωγή για σκοπούς επικοινωνίας με πρόσωπα από το στενό οικογενειακό-φιλικό του περιβάλλον, ενώ η γνωριμία-φλερτ τους ήταν στα αρχικά στάδια.

εδώ η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”EUX5JxtoBmk”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα