Αρχική » Μαρινόπουλος δήλωση: ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά για τους κωλοτούμπες του χώρου μας

Μαρινόπουλος δήλωση: ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά για τους κωλοτούμπες του χώρου μας

by admin

Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος πρόεδρος της NAC Hellas με ανακοίνωση του, την οποία  δημοσιεύει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook επισημαίνει, ότι η ισορροπία στον χώρο του bodybuilding διακυβεύεται! συγκεκριμένα αναφέρει:

Παρακολουθώντας το τελευταίο διάστημα κάποιες δηλώσεις-κινήσεις στο χώρο του ελληνικού bodybuilding θα ήθελα και εγώ να πω δυο πράγματα από την θέση μου ως αναγνωρισμενος πρόεδρος της NAC Hellas.
Διαγωνισμούς διοργανώνουν η NAC η IFBB η WABBA η NABBA και η INBA στη χώρα μας σύνδεσμοι με πολλα χρόνια ιστορίας και πολυ προσπάθεια από αυτούς που τις αντιπροσωπεύουν.

Αρχικά θα ήθελα να πω ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά για τους κωλοτούμπες του χώρου μας με μηδενικό χαρακτήρα που προσπαθούν να πιαστούν από κάπου,με το μόνο αποτέλεσμα να κάνουν κακό στο χώρο.
Προτείνω λοιπον αρχικά να αποβάλουμε όλοι εμείς που είμαστε επικεφαλείς αυτούς τους τοξικούς για τον χώρο ανθρώπους.

Ύστερα θα ήθελα να σταθώ στην πραγματικά μεγάλη ιστορία που έχει το ελληνικό bodybuilding,μια ιστορία που ο κάθε σύνδεσμος έχει βάλει το δικό λιθαράκι έχοντας μια θεσμική θέση. Γνώμη μου αυτό είναι αποτέλεσμα της ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ που υπήρχε στο χώρο μας , πράγμα που αυτη την στιγμή ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ . Στοχος λοιπον όλων εμάς που είμαστε στο τιμόνι είναι η ένωση των διαγωνιζομένων αλλά με ελευθερία επιλογής για το που θα διαγωνιστεί κανείς η όχι. Αντίθετα επειδή μου αρέσει ο καλός ανταγωνισμός ανεβάζοντας ο κάθε σύνδεσμος τον πήχυ με τις παροχές σίγουρα θα φέρει εξέλιξη στο χώρο μας.
Η ΒΙΑ φέρνει ΒΙΑ και σίγουρα μόνο ΚΑΚΟ.
Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία του διαγωνισμού μας.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος της NAC HELLAS

Δημητρης Μαρινοπουλος

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα