Αρχική » Μητέρα μεταμορφώνεται μυϊκά σε 12 μήνες Oh, God!

Μητέρα μεταμορφώνεται μυϊκά σε 12 μήνες Oh, God!

by admin

Τώρα τι να τις πω,.. αυτά που έμαθα , από τους πρώην “δασκάλους” Η μεθοδολογία είναι απλή, εκχύνεις “τις τοπικές” ενέσεις αναβολικών στεροειδών φαρμάκων σε συγκεκριμένα σημεία. Όπως οι δελτοειδής, τρικέφαλοι κ.α και τις συνδυάζεις με κάποιες στον Butt.

Το δαιμόνιο φάρμακο κάνει την βρώμικη δουλειά και εσύ πουλάς θεαματική φιγούρα.

 Αναγράφει ο τίτλος στα Αγγλικά
Size 14 mother transforms into a ripped size 6 bodybuilder in just 12 months after being inspired by her husband’s near brush with death

Ουσιαστικά πρόκειται για μια γυναίκα που είχε την φρικτή εμπειρία να χάσει τον άντρα της και ως διαφυγή  αποφάσισε να ασχοληθεί με το bodybuilding.
Η ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ αλλά το επερχόμενο μυϊκό παραμύθι ποταπό και παραπλανητικό διότι όπως προανέφερα τα μυϊκά κόλπα, του σήμερα, είναι ελκυστικά και ουδόλως δαπανηρά.

Τοπικές ενέσεις  κλασσική μέθοδος

Το πράττουν πολλοί το κάνουν για φιγούρα,  εγώ το γνώρισα στην προπόνηση των τεμπέληδων όπου “χτυπούσαν” μανιωδώς φάρμακα για να δημιουργήσουν το μυϊκό πουλόβερ του άνω κορμού με ταυτόχρονη μείωση του λίπους.
Ένα ευκολόπιστο μυϊκό παραμύθι όπου οι ουσίες είχαν άμεσο αποτέλεσμα , αντίθετα στο κάτω κορμό τα πράγματα δυσκόλευαν, οι μυϊκές ομάδες μεγαλύτερες σε έκταση δεν ανταποκρίνονταν με τον τόσο εύκολο τρόπο. Παρά ταύτα δεν υπήρχε ζήτημα, διότι οι πελάτες αυτό ζητούσαν και αυτό έπαιρναν!

jody-22

Η Jody Poulter, είναι  αυτό που προτάσσει η μόδα τη τελευταία δεκαετία η παχουλή που έγινε εντυπωσιακή fitness! μόνο που κάποια στιγμή θα χρειαστούν τρεις φωτογραφίες από τις σημερινές δυο

Και θα είναι..  η πριν –η μετά- και η μετά από το μετά! …


 

δείτε επισης εδώ

Μικρέ ΗΡΑΚΛΗ δεν είναι σωστό να γίνεις Μπουχέσας!
her-726x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα