Αρχική » Μουσουνίδης οι οπαδοί του εκφράζονται για αυτόν!

Μουσουνίδης οι οπαδοί του εκφράζονται για αυτόν!

by admin

Λαοπρόβλητο ίνδαλμα ο Νεαρός Μουσουνίδης,  περιστοιχίζεται από φανατικούς οπαδούς και φίλους που δεν δέχονται την οποιαδήποτε αμφισβήτηση για το μυϊκό ίνδαλμα τους. Εν έτη 2017, μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται με τους κατά τόπους λαϊκούς η γκλάμουρους μυϊκούς ήρωες, δεν έχει σημασία αν είναι μια φτωχογειτονιά ή μια γκλαμουράτη περιοχή της Θεσσαλονίκης ή των Αθηνών. Οι οπαδοί εκφράζονται με θαυμασμό, και αποφασιστικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τον Μουσουνίδη, που θα συμμετάσχει στον ερασιτεχνικό αγώνα του Arnold Classic Europe 2017, είναι μια ρεαλιστική περιγραφή της σύγχρονης πραγματικότητας, όπου ο νεοέλλην bodybuilder όπως και σε άλλες περιπτώσεις,  μετουσιώνεται σε ένα εκπεφρασμένο στερεότυπο ενός ιδεατού εθνικού ιδεώδους!

Οι Οπαδοί μίλησαν !..έχουν ενθουσιαστεί 


Nikolas BigBojo Σκίστους αγορίνα!!!!


Maragoudakis Adonis Δωστα ολα κτηνος!


Natasa Vasilopoulou Μπράβο Νίκο..!!! Και εις ανώτερα..!! ????????????


Χρήστος Πιλάλης Εχεις διαλυσει ολους τους παγκους Νίκο…..!!!! Να σε δω και κατακλινη μια 200αρα χαλαρα…..!!!!!????????


Vasano Vasia Vasano Καλή επιτυχία Νικόλα..Ότι το καλύτερο κάθε νίκη να σε κάνει καθημερινά ποιο δυνατό.. άξιος ????????????????????????????????????????????????


 

Chris Ntavouras ΝΙΚΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΑΣ !!!!!


Παναγιωτης Μπαγδατογλου Όποιος έχει τα κακαλα να ακολουθήσει αυτό που κάνει ο μουσου δεν τον σταματάει κάνεις από κει και πέρα άντε γαμηθητε και σταματήστε να κράζετε έναν άνθρωπο που μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό.Στην τελική ρε στόκοι ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ?


 

Δήμητρα Πλυτά Μπραβο σου κοπελα μου…και μπραβο και στον Νικο που σ εχει διπλα του και τον στηριζεις…εχει επιλεξει μια πολυ σωστη γυναικα και ανθρωπο πανω απ ολα…respect!!!


Ιουλιανος Παναγιωτιδης Η κλασικη ατακα…..”Αν παρω και εγω αυτα που περνεις ετσι θα γινω”…….Οσο ασχολείστε τοσο χειροτερο για εσας και φυσικα και για εμας που ξερουμε πως ειναι η πικρα της προετοιμασιας…..Nikos Mousounidisκανε αυτο που γουσταρεις και αν οι μαλακες ειναι τοσοι πολλοι που δεν χωρανε στα δικα σου κακαλα γραψτους και στα δικα μας.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα