Αρχική » Μπηχτές για synthol νέα σχόλια!

Μπηχτές για synthol νέα σχόλια!

Δεν άρεσε η εμφάνιση των δελτοειδών  του Hadi Choopan, να σημειώσουμε ότι, ο Bob Cicherillo περιγράφει το σκεπτικό των κριτών, λέγοντας: "Εάν οι ώμοι δεν συνάγουν με το υπόλοιπο σώμα, αν φαίνονται λίγο ύποπτοι, αν έχουν κάποιες περίεργες γωνίες, αν έχουν σχήμα σβόλων ή ακανόνιστο σχήμα, θα το μετρήσουν οι κριτές εναντίον σας! 

by admin

O Kevin Grech δημοσιογράφος που είναι ευνοϊκά διακείμενος στην ευρωπαϊκή λίγκα του δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόχα, και επικριτικά προσανατολισμένος στην αμερικανική λίγκα του Jim Manion θέτει ένα διαφορετικό ερώτημα για την κατάληψη της τρίτης θέσης από τον ιρανό bodybuilder Hadi Choopan.

Τελικά μήπως οι φημολογίες για τους ώμους κόστισαν στον Hadi Choopan το Mr. Olympia;

O Grech ανέφερε ότι, πολλά κανάλια των bodybuilding media επικεντρώθηκαν στο μέγεθος των δελτοειδών  του ιρανού  που απείλησε να μηνύσει τον RX Muscle για τα σχόλιά τους σχετικά με τους δελτοειδείς του Hadi Choopan’s “SUPER SHOULDERS”

(Σημείωση BS ευθεία βολή προς τον David Palumbo)

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι ο Choopan έκανε ένεση στους δελτοειδείς του με synthol , ενώ άλλοι πιστεύουν ότι χρησιμοποίησε άλλες μεθόδους για να τα κάνει μεγαλύτερoυς τους ώμους του!

Bob Cicherillo ο εκφωνητής τα έβγαλε στον αέρα!

Κατά τη διάρκεια του Mr. Olympia το κανάλι του δημοσιογράφου Evolutionofbodybuilding.net  ήρθε σε επαφή με μια σειρά από πρόσωπα του Olympia Weekend.  Όπως λέει όταν εμφανίστηκε το θέμα του ιρανού bodybuilder, η πλειοψηφία πίστευε ότι οι δελτοειδείς του Hadi Choopan  θα του κοστίσουν ακριβά! ανεξάρτητα από την κατάστασή του φορμαρίσματος του.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Bob Cicherillo’s Voice of Bodybuilding Podcast, ο  παρουσιαστής και πρώην bodybuilder Bob Cicherillo  αποκάλυψε τον «επίσημο» λόγο για τον οποίο οι κριτές φέρεται να αρνήθηκαν τη νίκη του Hadi Choopan στο Mr. Olympia 2021.

Να μειώσει του δελτοειδείς!

Κατά τον Grech ο παρουσιαστής του Mr. Olympia 2021 Bob Cicherillo δήλωσε ότι εάν ο Hadi μειώσει το μέγεθος των δελτοειδών του,  έχει μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο, του Olympia, στην συνέχεια δεν τον κατηγόρησε αλλά ταυτόχρονα επιβεβαίωσε ότι στους κριτές δεν άρεσε η εμφάνιση των δελτοειδών  του Hadi Choopan.

Εδώ η αναφορά, να μειώσει το μέγεθος των δελτοειδών του, ο ιρανός 

Εδώ η αναφορά που επιβεβαίωσε πως στους κριτές δεν άρεσε η εμφάνιση των δελτοειδών  του Hadi Choopan, να σημειώσουμε ότι ο Bob Cicherillo περιγράφει το σκεπτικό των κριτών, λέγοντας: “Εάν οι ώμοι δεν συνάγουν με το υπόλοιπο σώμα, αν φαίνονται λίγο ύποπτοι, αν έχουν κάποιες περίεργες γωνίες, αν έχουν σχήμα σβόλων ή ακανόνιστο σχήμα, θα το μετρήσουν οι κριτές εναντίον σας!” 

 

Ενώ μετά από όλα αυτά ο προπονητής του Ιρανού, ο Hany Rambod σιωπά και δεν κάνει δηλώσεις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα