Αρχική » Μπουκάρισμα των Γερμανών σε χιλιάδες αναβολικά!

Μπουκάρισμα των Γερμανών σε χιλιάδες αναβολικά!

by admin

Έκαναν ΜΠΟΥΚΑ ! οι γερμανοί και παρουσίασαν το κατασχεθέν υλικό..  Ανακάλυψαν εργαστήριο αναβολικών – στεροειδών που  βρίσκεται στη Treuenbrietzener Straße στο Märkischen Viertel, στο βόρειο τμήμα του Βερολίνου, ένα κοινωνικό hotspot. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, ο Γερμανός-Πολωνός παραβάτης είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα άνω των 100 τ.μ. στον ένατο όροφο και το μεταμόρφωσε σε ένα εξαιρετικά επαγγελματικό εργαστήριο. Οι δράστες καμουφλάραν τα παράθυρα με λουλούδια και παιδικά κοσμήματα, και υποδύονταν μια κανονική ζωή στο εργαστήριο φαρμάκων. Η ανωνυμία στον ουρανοξύστη προφανώς διευκόλυνε την επιχείρησή τους.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”UAUcQhdw4BE”]


Η ομάδα ξεκίνησε την παραγωγή φάρμακων σε μια καλύβα στο δάσος της κοινότητας Mühlköner Mühlenbeck (Oberhavel).  Αυτή η κατοικία σύντομα έγινε πολύ μικρή, μετακόμισαν στο υπόστεγο ενός από τα μέλη της  συμμορίας, επίσης στο Mühlenbeck. Όταν η ιδιοκτησία αυτή δεν ανταποκρίνοταν πλέον στις απαιτήσεις μιας ολοένα και πιο επαγγελματικής παραγωγής, οι άνδρες νοίκιασαν το διαμέρισμα στο Märkisches Viertel. Ένας από τους άνδρες προέρχεται από τον Mühlenbeck, άλλος από τον Rüdersdorf (Märkisch-Oderland).

 

Αυτά είναι 700.000 δισκία και 600.000 φύσιγγες απαγορευμένων αναβολικών στεροειδών. Οι υπάλληλοι βρήκαν επαγγελματικές πρέσες για χάπια, ειδικές πένσες για αμπούλες κλεισίματος, έμβολα και αναμίκτες. 

DPoRrgmXkAAMXDE
Το εργαστήριο ήταν εξοπλισμένο με μια γεννήτρια έκτακτης ανάγκης για τη διατήρηση της ψυχρής κατάστασης των φαρμάκων ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Σύμφωνα με τους ανακριτές, η συμμορία θα μπορούσε να έχει επιτύχει κέρδος περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ μόνο με αυτά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα τη στιγμή της πρόσβασης στα φάρμακα . Πόσα χρήματα τα προηγούμενα χρόνια από το εμπόριο αναβολικών είχαν εισπράξει  είναι ασαφές.

Αυτό που δυσκόλευε τους ερευνητές ήταν η εξαιρετικά συνωμοτική προσέγγιση της οργάνωσης. Προκειμένου να αποφευχθούν οι εμφανείς ροές κεφαλαίων, η συμμορία είχε ανοίξει λογαριασμό στην Κίνα με οικονομική βάση 50.000 ευρώ,  όποιος ήθελε να αγοράσει αναβολικά στεροειδή, έπρεπε να καταθέσει χρήματα σε αυτό τον χωρίς υποψία λογαριασμό, οι προμηθευτές πρώτων υλών, οι οποίοι ήταν στην Κίνα, είχαν επίσης πρόσβαση στο λογαριασμό. Οι χημικές ουσίες αναμείχθηκαν με καρύδι και έλαιο από σπόρους σταφυλιών. Τα προϊόντα πουλήθηκαν στο Διαδίκτυο, αρκετά ανοιχτά, οπότε όχι στο Darknet. Εν μέρει, η διανομή επίσης πέρασε μέσω των καταστημάτων bodybuilding.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα